Draaifauteuils

Als je een draaifauteuil zoekt, tref je hier een ruim aanbod met fraaie en comfortabele exemplaren aan. Je kunt deze fauteuils eenvoudig online bestellen, maar langskomen in de winkel om verschillende opties uit te proberen kan ook.

Het zal je vast opgevallen zijn dat alle modellen bijzonder fraai zijn om te zien. Daar komt nog bij dat ze heerlijk zitten. Perfect als je graag helemaal tot rust komt in de woonkamer. Kies nu jouw nieuwe draaifauteuil uit en bestel gemakkelijk en snel online!

Filteren  
Categorie  
Materiaal  
Kleur  
Stijl  
Merk  
Prijs  

Hoge kwaliteit draaifauteuils

Een draaifauteuil koop je met name omdat je heerlijk wil zitten. De draaivoet zorgt ervoor dat je eenvoudig je kijkrichting kunt veranderen. Bijvoorbeeld omdat je eerst de krant leest, maar vervolgens tv wil kijken.

Elk model uit onze collectie is bijzonder comfortabel. We hebben draaifauteuils met verschillende soorten bekleding:

  • Veloursstof
  • Microvezel
  • Leer

Wat betreft kleuren kan je kiezen voor onder meer antraciet, grijs, oker, cognac en groen of wellicht een hele andere tint. Er zijn vele mogelijkheden, daardoor is er voor elk interieur een passend exemplaar.

Kom langs en test uit

Natuurlijk hebben we in de winkel ruimte gemaakt voor draaifauteuils. Is er een specifiek model dat je uit wil testen? Bel dan eerst even, dan kunnen we je vertellen of er een showmodel aanwezig is.

In onze winkel kan je in alle rust een draaifauteuil uitzoeken. We geven je graag deskundig advies onder het genot van een kop koffie. Onze winkel in gevestigd in Winsum, even ten noorden van de stad Groningen.

Online een draaifauteuil bestellen

Niet in de gelegenheid om langs te komen? Wij bieden natuurlijk ook de mogelijkheid om online een draaifauteuil te kopen. Na je aankoop nemen we zo snel mogelijk contact met je op over de levering.

De bezorging doe wij zelf, of we maken gebruik van een gespecialiseerde koerier. Als je vragen hebt over de levertijd, kan je natuurlijk altijd vooraf even bellen of een bericht sturen.

Ook voor telefonisch advies bij het uitkiezen van de juiste stoel kan je vanzelfsprekend bij ons terecht, bel hiervoor naar 0595-445448. We helpen je graag met het vinden van jouw draaifauteuil!