Barkrukken & barstoelen

Op zoek naar barkrukken of barstoelen?, je vind ze in onze nieuwe collectie. Zo’n barstoel of barkruk is perfect te combineren met andere meubelen in vele stijlen. Kies jouw favoriet en bestel eenvoudig en snel jouw nieuwe barkruk of barstoel!

Filteren  
Categorie  
Materiaal  
Kleur  
Merk  
Prijs  

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Barkruk: perfect voor een hedendaags interieur

Ons grote aanbod zorgt ervoor dat er ongetwijfeld een barkruk is die perfect bij jouw wensen aansluit. Er zijn diverse kleur en vormvarianten beschikbaar, wanneer je een barkruk wil gaan kopen. Officieel maken we onderscheid tussen barkrukken en barstoelen, waarbij barstoelen iets lager zijn dan barkrukken. Weten wat bij jouw bar het beste uitkomt? Neem contact met ons op voor een passend advies.

Wat zijn de opties bij barkrukken/barstoelen? Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit krukken met of zonder rugleuning. Een rugleuning is een slimme keuze wanneer je vaak langer op de kruk zit, omdat dit comfortabel is voor de rug. Sommige modellen zijn 360 graden draaibaar, meestal in combinatie met een verstelbare poot. Het is maar net hoeveel flexibiliteit je wil hebben. Bijna alle modellen hebben een steunpunt waarop je jouw voeten kunt plaatsen, dit zorgt voor extra comfort.

Advies van echte kenners

Barkrukken krijgen meestal een plek nabij de de keuken, in combinatie met een bartafel. Je kunt ze uiteraard ook bij een bar plaatsen. UIteindelijk mag je natuurlijk helemaal zelf weten hoe en waar je de krukken plaatst.

We kunnen ons voorstellen dat je verschillende krukken eens uit wilt proberen. Dat kan in onze winkel. Ons personeel staat klaar om je daarbij te adviseren. We vertellen je graag alles over verschillende materialen, kleurcombinaties en stijlen. Kom gerust langs, de koffie staat klaar! Weten of de kruk waarin je geintresseerd bent aanwezig is ? Bel ons even voorafgaand aan je bezoek!

Onze winkel is gevestigd te Winsum (Groningen). Misschien is dit te ver weg voor je, maar ben je wel geïnteresseerd in ons vakkundig samengestelde assortiment. Je kunt heel makkelijk online bestellen. Kies gewoon het juiste product, betaal met iDeal en wij nemen spoedig contact met u op over de levertijd & bezorging van het product.

Online of in de winkel een barkruk kopen

Eerlijk is eerlijk, een barkruk bestellen kan lastig zijn als je zoveel keuze hebt. Neem dus gerust contact op voor advies. Weet je precies wat je wil hebben? Dan is I.d. Wonen met een ruim assortiment hét adres om zo’n fraaie kruk te kopen. Kom langs in de winkel of bestel heel eenvoudig online een barkruk! Kun je in ons (online) assoirtment niet vinden wat je zoekt ? Neem dat contact met ons op, dan proberen wij op zoek te gaan naar iets dat voldoet aan jouw wensen.