Op zoek naar een woonwinkel in Friesland?

Heeft u alle woonwinkels in Friesland al gehad en bent u nog steeds niet geslaagd? Kom dan eens langs bij I.d.Wonen! Wij zijn gevestigd in Winsum (Groningen) en staan bekend om ons unieke assortiment.

Dankzij ons speciale aanbod in meubels en woonaccessoires krijgen wij dagelijks mensen uit de randstad over de vloer. Vanuit Friesland is onze woonwinkel slechts een klein stukje rijden!

De ervaring leert ons dat wanneer mensen niet slagen bij reguliere woonwinkels in Friesland en Drenthe, wel vinden wat ze zoeken bij I.d.Wonen. Dit komt omdat wij ons onderscheiden in origineel interieur van hoge kwaliteit. Kom bij ons langs in de showroom en ervaar de wereld van I.d.Wonen!

Heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem. U kunt ons gehele assortiment terugvinden in onze webshop waar u gemakkelijk alles online kunt bestellen!

I.d.Wonen – de woonwinkel dichtbij Friesland

Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning? Dan wilt u uw nieuwe huis natuurlijk van een volledig nieuw interieur voorzien! Het is belangrijk dat u zich thuis voelt en dat de woning naar uw wens is ingericht.

Houdt u van een landelijke of juist van een industriële inrichting? Dan bent u bij I.d.Wonen aan het juiste adres. Wij bieden een zeer ruim assortiment in tafels, zitmeubelen, kasten, verlichting en accessoires in deze twee stijlen.

Woont u in Friesland en bent u opzoek naar een woonwinkel in de buurt? Kom dan snel bij ons langs of profiteer van onze gratis verzending en bestel online!

 

ROUTEBESCHRIJVING NAAR ID WONEN

Openingstijden & Adresgegevens
Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze sfeervolle woonwinkel! Wij zijn geopend van donderdag tot en met zondag, hiervoor hanteren de volgende openingstijden:

Donderdag:        10:00 – 18:00 uur
Vrijdag:              10:00 – 21:00 uur
Zaterdag:           10:00 – 17:00 uur
 Zondag:             13:00 – 17:00 uur
*Wij zijn iedere zondag geopend!

I.d.Wonen
Het Aanleg 6
9951 SJ Winsum
0595 – 445448
info@idwonen.nl

I.d.Wonen – expert op woongebied
Met 20 jaar ervaring mag woonwinkel I.d.Wonen zichzelf expert op woongebied noemen. Hierdoor weten wij goede kwaliteit goed van mindere kwaliteit te onderscheiden. Wij bieden hierom in onze woonwinkel enkel producten aan van hoogwaardige kwaliteit. Komt u binnenkort langs in onze prachtige woonwinkel?