I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Wandrek Grained 60 cm breed robuust hardhout & metaal

€ 249,00

Dit wandrek uit de Grained serie is uitgevoerd in robuust hardhout een heeft een frame van metaal met een vintage look. Het robuuste hardhout in de ladderkast kan verschillende kleurnuances hebben wat voor een speels effect zorgt. Daarnaast geeft het hout het wandrek een robuuste doorleefde look. 

✔ Het robuuste hardhout zorgt voor een stoere look!

✔ Ladderkast met speelse look omdat de planken trapsgewijs aflopen

✔ Het ideale wandrek om jou mooiste accessoires in ten toon te stellen

Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Dit wandrek komt uit de Grained serie.De ladderkast is uitgevoerd in robuust hardhout met een frame van metaal met een vintage look. Het robuuste hardhout kan verschillende kleurnuances hebben wat voor een speels effect zorgt. Daarnaast geeft het hout het wandrek een robuuste doorleefde look. Dit wandrek van hout en metaal past perfect binnen een industrieel of vintage interieur. Dit type kast word ook wel eens een ladderkast genoemd omdat hij trapsgewijs afloopt. De maten de laddderkast zijn 60 cm breed en 180 cm hoog, de plateau’s hebben de volgende dieptes van onder naar boven 41 cm, 33 cm, 28 cm en 20 cm. Dit rek is de ideale plek om jou mooiste accessoires uit te stallen. Items combineren in je interieur ? Dat kan ! De Grained serie bestaat namelijk na deze sidetable nog uit een set bloemenzuilen, een tv meubel, salontafelsets, een wandrek en een aantal kapstokken.

Meer informatie

Meer informatie
Weight 25