Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Set van drie wandplanken Edge 60 cm, 90 cm en 120 cm breed acaciahout

€ 179,85

Set van drie wandplanken Edge is een set van stoere, industriële wandplanken van acaciahout in drie verschillende formaten. Namelijk 60 cm, 90 cm en 120 cm breed. Door de drie maten te combineren kun je de planken in een speelse opstelling hangen.

✔ Wandplanken van gelakt acaciahout

✔ Stoere boomstamkant voor een natuurlijk effect.

✔ 'Blind' bevestigingssysteem

✔ Set van drie verschillende formaten gecombineerd !

Overzicht

Set van drie wandplanken Edge is een set van stoere, industriële wandplanken van acaciahout in drie verschillende formaten. Namelijk 60 cm, 90 cm en 120 cm breed. Door de drie maten te combineren kun je de planken in een speelse opstelling hangen. Deze wandplanken hang je op door middel van blinde schapdragers. Bij deze wandplanken is de boomstamkant, ook wel zelfkant genoemd, intact gelaten voor een mooie robuuste en natuurlijke uitstraling. De wandplanken zijn afgewerkt met een blanke lak. De maten van deze wandplank zijn 60 cm breed 20 cm diep en 4 cm hoog, 90 cm breed en 20 cm diep en 4 cm hoog en 120 cm breed 20 cm diep en 4 cm hoog. Daarnaast is er naast deze gemixte set ook een set leverbaar met drie planken van 60 cm breed. Elke wandplank is uniek! Er kunnen daarom kleurnuances en onregelmatigheden in de vorm voorkomen. De Edge serie bestaat uit eettafels, bartafel, wandplanken, een salontafel, nachtkastjes, een tv-meubel en een kaptafel.