I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 9 februari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Wandplank Edge 90 cm breed acaciahout

€ 59,95

Deze robuuste wandplank Edge is vervaardigd uit acaciahout. Het hout waarmee is gewerkt is behandeld met blanke lak. Bij deze wandplank Edge is de boomstamkant, ook wel zelfkant genoemd, intact gelaten voor een mooie industriële en natuurlijke uitstraling.

✔ Wandplank van gelakt acaciahout van 90 cm breed

✔ Stoere boomstamkant voor een natuurlijke look aan de wand

✔ 'Blind' bevestigingssysteem

✔ Leverbaar in drie formaten

Overzicht

Deze industriële wandplank Edge hang je op door middel van een blinde schapdrager. Doordat je het ophangsysteem niet ziet heeft de wandplank een strakke, gestroomlijnde uitstraling. Bij deze wandplank is de boomstamkant, ook wel zelfkant genoemd, intact gelaten voor een mooie natuurlijke uitstraling. De wandplank is behandeld met blanke lak. De maten van deze wandplank zijn 90 cm breed 20 cm diep en 4 cm hoog. Deze wandplank is tevens verkrijgbaar in de maten 60 cm en 120 cm breed. Door de drie maten te combineren kun je de planken in een speelse opstelling hangen. Bijvoorbeeld in een keuken zonder bovenkastjes zou een Egde wandplank met boomstamkant prachtig tot zijn recht komen. Elke wandplank is uniek! er kunnen daarom kleurnuances en onregelmatigheden in de vorm voorkomen.