Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Set van drie wandplanken Edge 60 cm breed acaciahout

€ 79,95

Set van drie wandplanken Edge van 60 cm is een set van stoere, industriële wandplanken van acaciahout. Deze wandplanken hang je op door middel van blinde schap dragers. Bij deze wandplanken is de boomstamkant, ook wel zelfkant genoemd, intact gelaten voor een mooie robuuste en natuurlijke uitstraling.

✔ Wandplanken van gelakt acaciahout

✔ Stoere boomstamkant voor een natuurlijk effect

✔ 'Blind' bevestigingssysteem

✔ Set van drie wandplanken van 60 cm

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Set van drie wandplanken Edge van 60 cm is een set van stoere, industriële wandplanken van acaciahout. Deze wandplanken hang je op door middel van blinde schap dragers. Bij deze wandplanken is de boomstamkant, ook wel zelfkant genoemd, intact gelaten voor een mooie robuuste en natuurlijke uitstraling. De wandplanken zijn afgewerkt met een blanke lak. De maten van deze wandplank zijn 60 cm breed 20 cm diep en 4 cm hoog. Deze wandplank is tevens verkrijgbaar in de maten 90 cm en 120 cm breed en in een set waar alle drie de formaten gecombineerd zijn. Door de drie maten te combineren kun je de planken in een speelse opstelling hangen. Elke wandplank is uniek! Er kunnen daarom kleurnuances en onregelmatigheden in de vorm voorkomen.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen