I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 9 februari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Wanddecoratie bamboe Miyagi bird small By-Boo 64 x 85

€ 29,95
De maten van deze wanddecoratie zijn 64 x 85 x 2. De wanddecoratie is gemaakt van bamboe & Cunninghamia hout. Als je deze wanddecoratie wilt schoonmaken kun je dat doen met een droge doek.

Overzicht

Fleur een lege wand op met wandkaart Miyagi van By-Boo. Geen standaard schilderij of foto's aan de muur, zo'n bamboe wandkleed is helemaal van deze tijd! Het gebruik van natuurlijk materiaal voegt warmte toe aan de ruimte. Op Miyagi bird is een grote witte reiger afgebeeld, de achtergrond van bamboe is zwart gebeitst zodat er een prachtig contrast ontstaat. De print van de reiger is door zijn basic print gemakkelijk te combineren. De maten van deze wanddecoratie zijn 64 x 85 x 2. De wanddecoratie is gemaakt van bamboe & Cunninghamia hout. Als je deze wanddecoratie wilt schoonmaken kun je dat doen met een droge doek. Deze wanddecoratie is tevens verkrijgbaar in een large variant, de maten van dit wandkleed zijn 90 x 120 x 2.