I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Bamboe wanddecoratie Morita Crane By-Boo

€ 24,95

Kraanvogels, het schijnt dé trend van 2020/2021 te worden. Met deze bamboe wanddecoratie zet jij een stap in de juiste richting. Geen standaard schilderij of foto's aan de muur, zo'n bamboe wandkleed is helemaal van deze tijd! Een door de rustige kleuren op het bamboe past ie vrijwel zeker in jou interieur.

✔ Ronde wanddecoratie van bamboe met een stoere zwarte rand

✔ Gemaakt van 100 % bamboe/p>

✔ Bamboe wanddecoratie Crane komt uit de collectie van By-Boo

Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Iets wat helemaal van nu is aan de wand ? Dat kan met wanddecoratie Crane uit de collectie van By-Boo. Deze bamboe wanddecoratie past he-le-maal bij de trend van 2020/2021 : Kraanvogels. Met deze wanddecoratie zet je in elk geval een stap in de goede richting. De maten van deze bamboe wanddecoratie zijn 45 x 45 x 2. De zachte kleuren zorgen er dan weer voor dat deze wanddecoratie in elk interieur zal passen, de zwarte rand zorgt voor een krachtig kader. De wanddecoratie is gemaakt van 100% bamboe. Als je deze wanddecoratie wilt schoonmaken kun je dat doen met een droge doek.