Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Vloerlamp Giant Square oud zilver metaal 1L

€ 149,00

Deze rechthoekige industriele vloerlamp is uitgevoerd in een oud zilver metaal en afkomstig uit de 'Giant square' serie. Door het open armatuur van de lamp komt de lichtbron prachtig tot hun recht! Als je op zoek bent naar een staande industriele lamp voor bijvoorbeeld naast de bank met veel body, dan is deze vloerlamp is namelijk 150 cm hoog

✔ Metalen vloerlamp Giant Square uitgevoerd in een oud zilver metaal

✔ Een robuuste vloerlamp waarbij de lichtbronnen in het zonnetje word gezet

✔ Deze hanglamp heeft een E27 fitting (grote fitting)

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Vloerlamp Giant Square geeft body aan jou interieur! Deze industriele vloerlamp is ontwikkeld voor een lichtbron van 20 cm doorsnee. Daarom heeft deze lamp ook een 'giant' frame wat is uitgevoerd in een oud zilver wassing. Deze vloerlamp behoort tot een de giant square serie, een serie met rechthoekige lampen. De combinatie tussen industrieel en een strak interieur in een lamp gevangen. De oud zilver finish zorgt voor een vintage look. Combineer meerdere items uit deze serie binnen je interieur en zorg voor eenheid. Deze staande lamp heeft een E27 fitting (grote fitting). De maten van deze industriele lamp zijn 29 cm breed 29 cm diep en 150 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbron.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen