I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Vitrinekast 125 cm Industrieel Eleonora zwart metaal met lades en deuren

€ 1.099,00

De maten van deze zwarte metalen vitrinekast zijn 125 cm breed 42 cm diep en 180 cm hoog. De kast is gemaakt van zwart metaal. De Industrial serie van Eleonora kenmerkt zich door het gebruik van zwart metaal met met een vintage afwerking.

Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Deze vitrinekast is afkomstig uit de Industrial programma van Eleonora. De Industrial serie van Eleonora kenmerkt zich door het gebruik van zwart metaal met met een vintage afwerking. Deze kast beschikt over twee opbergvakken, twee lades en een vitrine gedeelte met twee deuren. De maten van deze vitrinekast zijn 125 cm breed 42 cm diep en 180 cm hoog. De kast is gemaakt van zwart metaal. Door deze vitrinekast, ook wel buffetkast te kiezen voor in jou interieur geef je jou woonkamer of keuken niet alleen een industriële touch maar deze kast zorgt ook voor een warme uitstraling. Presenteer boven in de zwarte metalen vitrinekast, in het vitrine gedeelte je mooiste servies, glaswerk of dierbare accessoires. Maar er is naast mooi, ook aan praktisch gedacht, want in de lades en opbergvakken in het onderste gedeelte van de kast heb je veel opbergruimte!