I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Opbergkast vierdeurs geborsteld teak en metaal 126 cm breed

€ 1.190,00

Deze robuuste vierdeurs opbergkast is gemaakt van geborsteld teakhout. Dit teakhout is omlijst met een stoere metalen rand, dit zorgt voor een krachtige uitstraling. Met deze kast maak je echt een statement in je interieur! In deze imposante kast heb je veel opbergruimte, ideaal!

✔ Vierdeurs opbergkast van geborsteld teakhout & metaal

✔ Robuuste uitstraling

✔ Veel opbergruimte

✔ Statement in je interieur!

Swipen voor 7 additionele foto's

Overzicht

Komt het probleem van te weinig opbergruimte in huis jou bekend voor ? Lees dan snel verder! Deze imposante vierdeurs opbergkast van geborsteld teakhout biedt je namelijk enorm veel opbergruimte. Het geborstelde teakhout word omlijst met een metalen rand. Hierdoor krijgt de kast een krachtige uitstraling. Zet deze kast neer en je hebt echt een statement in je interieur! De kast heeft vier deuren waarachter je, in totaal, vijf opbergvakken vind. Als het opbergen dan nog niet lukt weten wij het ook niet meer ! De maten van de kast zijn 126 cm breed 45 cm diep en 200 cm hoog. Het hout van deze kast is onbehandeld, je kunt dit hout behandelen met een watergedragen olie. Deze opbergkast maakt deel uit van een gehele serie teakhouten meubelen. Ben jij benieuwd hoe de rest van het programma er uit ziet ? Kom dan bij ons in de winkel langs! Is dit nou net niet de kast die je zoekt ? Bekijk hier onze andere opbergkasten