I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 9 februari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Barkruk Spritzer verstelbaar By-Boo zwart pu leder

€ 129,00

Deze verstelbare barkruk Spritzer komt uit de collectie van By-Boo. De barkruk is bekleed met pu-leder en is in drie kleuren leverbaar. De barkruk is in hoogte verstelbaar. De horizontale stiksels in op de barkruk zorgen voor een industriële look.

✔ Barkruk Spritzer zwart uit de collectie van By-Boo

✔ Verkrijgbaar in 3 kleuren pu-leder

✔ In hoogte verstelbaar en 360 graden draaibaar

Overzicht

Verstelbare barkruk Spritzer komt uit de collectie van By-Boo. Deze barkruk is bekleed met pu-leder in de kleur zwart, door deze bekleding is de barkruk goed schoon te houden. In de rugleuning en zitting van deze verstelbare barkruk zit een horizontaal, decoratief stiksel wat zorgt voor een industriële uitstraling. Barkruk Spritzer is in hoogte verstelbaar, daarnaast is de barkruk 360 graden draaibaar. Een extra pluspunt is de handige voetensteun die deze barkruk heeft. De barkruk is leverbaar in de kleuren zwart, bruin en cognac. De maten van barkruk Spritzer zijn 43 cm breed 47 cm diep en de hoogte van de barkruk is verstelbaar van 86 cm tot 107 cm. De zitdiepte is 38 cm en de zithoogte is verstelbaar van 61 cm tot 82 cm.