I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Vakkenkast 80 cm breed zwart teakhout en zwart metalen frame

€ 529,00
De maten van deze teakhouten vakkenkast zijn 80 cm breed 40 cm diep en 210 cm hoog. Het teakhout van deze kast is zwart gebeitst.
Swipen voor 4 additionele foto's

Overzicht

Deze mooie boekenkast of vakkenkast is vervaardigd uit mooi en sterk teakhout & zwart metaal. Het teakhout wat verwerkt is in deze vakkenkast is zwart gebeitst, de kast word hierdoor nog meer industrieel maar is ook gemakkelijker te combineren. Het zwarte teakhout is gecombineerd met een zwart metalen frame. Deze vakkenkast is een multifunctioneel meubelenstuk. Je kunt er een toonkast van maken en jou mooiste interieur accessoires er in kwijt. Ook kun je de kast gebruiken als roomdivider om de ruimte op een speelse en open manier op te delen. Natuurlijk dient deze teakhouten vakkenkast ook prima als wandkast of als boekenkast. Met zijn speelse vakverdeling geeft de vakkenkast je ruimte mooie grafische lijnen. De maten van deze vakkenkast zijn 80 cm breed 40 cm diep en 210 cm hoog.