I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Tv-meubel Wisconsin 180 cm Eleonora mangohout

€ 499,00

Dit tv-meubel is vervaardigd uit gelakt mangohout. Het tvmeubel is afkomstig uit het Wisconsin programma van Eleonora meubelen. Met deze tv-kast creëer je een retro sfeer in je interieur.

✔ Retro & vintage uitstraling

✔ Vervaardigd uit gelakt mangohout

✔ Uit de collectie van Eleonora

Swipen voor 2 additionele foto's

Overzicht

Dit tv-meubel is afkomstig uit het Wisconsin programma van Eleonora meubelen. Van het Wisconsin programma krijg je retro vibes! Het gelakte mangohout gecombineerd met gouden accenten en een vormgeving die we kennen uit de jaren ’60 creëer je met dit wijnkastje een vintage uitstraling in je interieur. Deze retro stijl uit ‘the sixties’ herken je niet alleen aan de kleuring van het hout maar ook aan de vormgeving met ronde vormen en bijvoorbeeld tapse pootjes. Combineer het retro Wisconsin programma met marmer, goud metaal en veel groene planten en de sfeer is helemaal compleet. Dit tvmeubel beschikt over een klep, twee lades en twee open vakken voor apparatuur. De maten van de open vakken zijn 53 cm breed 37 cm diep en 15,5 cm hoog. De maten van dit tv meubel zijn 180 cm breed 40 cm diep en 55 cm hoog. Je kunt dit tvmeubel afnemen met een lichtvochtige doek.