Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

TV Meubel 150 cm Geneve gerecycled teakhout met donker grijs mdf

€ 799,00

De maten van dit tv-meubel zijn 150 cm breed 40 cm diep en 60 cm hoog. De tv kast in vervaardigd uit teakhout en grijs MDF. De afmetinegn van de open vakken zijn 19 hoog 44 breed en 36 diep.

Binnen 1-2 week in huis

Overzicht

Dit tv-meubel uit de Geneve serie van Eleonora heeft een vintage en industrieel karakter over zich. Het gerecyclede teakhout combineert prachtig bij het donker grijze MDF. Deze neutrale tinten laten zich tevens goed combineren met andere meubelen. Dit tv-dressoir heeft twee deuren en twee open vakken voor apparatuur van MDF met een strakke metalen handgrepen. Als je de deuren opent zie je de binnenkant welke van binnen ook donker afgewerkt is. Aan de binnenzijde van het dressoir vind je achter elke deur twee legplanken. De maten van dit tv-meubel zijn 150 cm breed 40 cm diep en 60 cm hoog. De tv kast in vervaardigd uit teakhout en grijs MDF.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Binnen 1-2 week in huis
Weight 1