Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Tv meubel gerecycled teakhout 192 cm met 2 lades en een open vak

€ 529,00

De maten van dit gerecycled teakhouten tv-meubel zijn 192 cm breed 40 cm diep en 44 cm hoog. Het teakhout van de tv kast is onbehandeld. Het frame van de tv kast is prachtig puur, lasnaden en oneffenheden zijn zichtbaar gelaten. Hierdoor heeft de tv-kast echt een industriële uitstraling.

Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Overzicht

Het Nodus tv-meubel is vervaardigd uit gerecycled teakhout. Onbehandeld gerecycled teakhout geeft het tv meubel een mooi doorleefd karakter. Het metalen frame van de kast is puur, lasnaden en oneffenheden zijn zichtbaar in het metaal. Hierdoor heeft de tv-kast een echte industriële uitstraling. Het tv-meubel heeft twee metalen lades en een open vak. De metalen lades zijn voorzien van geleiders en lopen dus lekker soepel. De maten van dit tv-meubel zijn 192 cm breed 40 cm diep en 44 cm hoog. Het is aan te bevelen om het teak tv meubel te beschermen met een watergedragen olie.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Neem contact met ons op voor de actuele levertijd
Weight 1