Elke zondag koopzondag van 13.00 uur tot 17.00 uur!  ( Zondag 15 mei gesloten i.v.m. de motorraces op het Aanleg )

Industrieel tv meubel Nodus gerecycled teakhout 129 cm breed met 2 lades

De maten van dit gerecycled teakhouten tv-meubel zijn 129 cm breed 40 cm diep en 52 cm hoog. Het teakhout van de tv kast is onbehandeld, het is aan te raden dit te behandelen met watergedragen olie. Het frame van de tv kast is prachtig puur, lasnaden en oneffenheden zijn zichtbaar gelaten. Hierdoor heeft de tv-kast echt een industriële uitstraling.

Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Verzendinformatie

Al onze producten worden met de grootste zorg ingepakt en verzonden. Het bezorgen van uw bestelling kan worden verzorgd door een pakketdienst, een deskundige meubelvervoerder of met onze eigen bezorgservice.

Overzicht

Het Nodus tv-meubel is vervaardigd uit gerecycled teakhout. Onbehandeld gerecycled teakhout geeft het tv meubel een mooi doorleefd karakter. Het metalen frame van de kast is puur, lasnaden en oneffenheden zijn zichtbaar in het metaal. Hierdoor heeft de tv-kast een echte industriële uitstraling. Het tv-meubel heeft twee metalen lades en daarboven een open vak. De metalen lades zijn voorzien van geleiders en lopen dus lekker soepel. De maten van dit tv-meubel zijn 129 cm breed 40 cm diep en 52 cm hoog. De maten van het open vak zijn 122 cm breed 40 cm diep en 13 cm hoog. Het is aan te bevelen om het teak tv meubel te beschermen met een watergedragen olie.

Specificaties

Meer informatie
Levertijd Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Industrieel tv meubel Nodus gerecycled teakhout 129 cm breed met 2 lades
Uw waardering