Laptoptafels

De laptoptafel is de laatste jaren steeds populairder geworden. Zo’n tafel schuif je eenvoudig boven je bank of bed. Het gebruik van de laptop is vervolgens een stuk comfortabeler!

Filteren  
Categorie  
Vorm  
Materiaal  
Merk  
Prijs  

Laptoptafel industrieel: ultiem gemak op de bank

Wie streeft naar ultiem gemak in huis, kan niet om de laptoptafel met industrieel ontwerp heen. Een laptop op schoot is en blijft onhandig. Een laptoptafeltje bij de bank biedt de mogelijkheid om de laptop stabiel neer te zetten. Zo kun je in alle rust surfen op het internet of je werk doen.

Een laptoptafel van mangohout en metaal

De nadruk in ons aanbod ligt op de laptoptafel met industrieel ontwerp. Industriële meubels ogen stoer en robuust. Perfecte materialen daarvoor zijn metaal en mangohout. Het zal je dan ook niet verbazen dat de laptoptafel van mangohout en metaal in meerdere varianten verkrijgbaar is.

Mangohout staat bekend om de lichte kleur. Daarnaast is het ijzersterk en duurzaam. De mangoboom groeit namelijk supersnel. Bij I.d. Wonen vinden we duurzaamheid een belangrijk thema, en we merken dat dit ook een rol speelt bij de keuzes van onze klanten. Vandaar ook dat we graag ruimte maken in ons assortiment voor mangohouten laptoptafeltjes.

Kleurkeuze laptoptafeltjes: goud en zwart

De kleurcombinaties lijken redelijk veel op elkaar, als je zoekt naar een laptoptafel met industrieel ontwerp. Vaak zie je een combinatie van zwart metaal en hout. Maar ook een laptoptafel van goud metaal, hebben wij in het assortiment.

We hebben een ruim aanbod van laptop tafels, waardoor er ongetwijfeld een exemplaar is die jij mooi vindt. Het is natuurlijk altijd verstandig om een industriële laptoptafel te kiezen dat goed aansluit bij je huidige interieur.

Maatvoering van beschikbare tafeltjes

Let bij het bestellen van een laptoptafel industrieel altijd goed op de afmetingen. Doorgaans passen laptops goed op het plateau, maar het kan nooit kwaad om eerst de laptop even op te meten. Zo voorkom je dat je onnodig een tafel moet retourneren.

Als je meubels liever eerst in het echt bekijkt, ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel. Je kunt dan ook in alle rust kijken naar andere industriële meubels, zoals een industriële salontafel, bartafel of een haltafel. Dit alles onder het genot van een lekkere kop koffie!

Jouw favoriete laptoptafel industrieel kopen

Comfortabel met je industriële laptoptafel op de bank plaatsnemen? Een goed idee. Als je vragen hebt over onze laptop tafeltjes, is het verstandig om even contact op te nemen. We helpen je graag telefonisch of via de mail.

Direct bestellen kan natuurlijk ook. Kies een strak metalen exemplaar, of juist een model met mangohout. Wij leveren jouw nieuwe laptoptafel met industrieel ontwerp dan zo spoedig mogelijk!