Elke zondag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur!

Haltafel

Een haltafel, ook wel sidetable of muurtafel genoemd, zorgt ervoor dat de hal in verbinding staat met de rest van jouw interieur. De hal heeft de functie om verschillende ruimtes met elkaar te verbinden. Daarom is het belangrijk om meubels uit te kiezen die in lijn staan met de rest van het interieur. Onze sidetables zijn gemaakt van hout, waarbij diverse modellen een industrieel uiterlijk hebben.

Een tafel in de hal is hiernaast ook belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Hiernaast zorgt een gezellige hal voor het gevoel van een warm ontvangst en het begin van een gezellige avond. Bestel eenvoudig online of kom langs om verschillende haltafels te bekijken!

Filteren  
Categorie  
Vorm Tafels  
Materiaal  
Merk  
Prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een haltafel met industrieel uiterlijk kopen bij I.d. Wonen

Doorgaans is de hal niet een al te grote ruimte, daarom zie je ook vaak dat haltafels of sidetables smaller en langer (dus rechthoekig) van vorm zijn. We bieden je een collectie sidetables die onder andere aansluiten bij uiteenlopende stijlen als vintage, industrieel, landelijk en trendy.

Vooral de industriële haltafel is populair op dit moment. De stijl is gebaseerd op de industrie uit vervlogen tijden. Industriële meubels ogen vaak wat verweerd. Dat is niet vreemd, want ze moeten eruit zien alsof ze al een verleden in een fabriek achter de rug hebben.

Veel mensen hebben tegenwoordig een industrieel interieur. Het komt dan ook goed uit dat je hier een bijpassende tafel voor de hal vindt.

Extra tafel in de hal

Een industriële haltafel is meer dan alleen een extra tafel in de hal. Het is een opbergplek, een accessoire en een handige plek om dingen neer te leggen die u ’s ochtends in alle haast altijd vergeet. Bovendien staat een muurtafel erg mooi onder een grote spiegel. Decoreer de tafel met een paar kaarsen, bloemen of een mooie lamp en klaar ben je. Je kunt hier alle kanten mee op, dus maak vooral gebruik van je eigen creativiteit.

Onze haltafels met industrieel uiterlijk zijn gemaakt van teakhout, mangohout, acaciahout of van metaal. Deze verschillende houtsoorten brengen elk een andere sfeer met zich mee. Vooral mangohout is tegenwoordig populair. Enerzijds is het duurzaam, anderzijds heeft het een mooie warme look. Hoe dan ook, dankzij de ruime keuze vindt iedereen uiteindelijk een geschikte sidetable.

Geef de gang een upgrade met een haltafel

Onze haltafels kunnen eenvoudig online besteld worden. Vervolgens zullen wij de bestelling gratis verzenden en contact opnemen over de levertijd en het bezorgmoment van de tafel. Wij vinden persoonlijk contact met de klant namelijk erg belangrijk. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel te Winsum (Groningen), in 2020 uitgekozen tot het mooiste dorp van Nederland. We nemen graag de tijd om je op deskundige wijze te helpen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie!

Hiernaast kun je ook bij ons terecht voor een industriële bijzettafel. Een bijzettafel zou in de gang ook goed tot zijn recht komen. Wil je dezelfde stijl door het hele huis doorzetten? Kies voor een industriële eetkamertafel en match deze met jouw nieuwe sidetable.

Eén ding is zeker: met een industriële haltafel maak je jouw huis helemaal af!