COVID-19 informatie: wij zijn geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

sidetable

Een haltafel, ook wel sidetable of muurtafel genoemd, zorgt ervoor dat de hal in verbinding staat met de rest van uw interieur. De hal heeft de functie om verschillende ruimtes met elkaar te verbinden. Daarom is het belangrijk om meubels uit te kiezen die in lijn staan met de rest van het interieur. Onze sidetables zijn gemaakt van hout, of met een industrieel uiterlijk.

Een tafel in de hal is hiernaast ook belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Hiernaast zorgt een gezellige hal voor het gevoel van een warm ontvangst en het begin van een gezellige avond.

Vaak is de hal niet een al te grote ruimte, daarom ziet u ook vaak dat haltafels of sidetables smaller, en langer (dus rechthoekig) van vorm zijn. We bieden u een collectie haltafels of sidetables die onder andere aansluiten bij uiteenlopende stijl als vintage, industrieel en trendy.

Filteren  
Materiaal  
Merk  
Prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een haltafel met industrieel uiterlijk kopen bij I.d. Wonen

Een industriële sidetable is meer dan alleen een extra tafel in de hal. Het is een opbergplek, een accessoire en een handige plek om dingen neer te leggen die u ’s ochtends in alle haast altijd vergeet. Bovendien staat een muurtafel erg mooi onder een grote spiegel. Decoreer de tafel met een paar kaarsen, bloemen of een mooie lamp en klaar bent u!

Onze haltafels met industrieel uiterlijk zijn gemaakt van teakhout, mangohout, acaciahout of van metaal. Deze verschillende houtsoorten brengen elk een andere sfeer met zich mee. Binnen ons assortiment vindt iedereen gegarandeerd de perfecte sidetable.

Een geef de hal een opkikker met een sidetable

Onze meubels kunnen eenvoudig online besteld worden. Vervolgens zullen wij de bestelling gratis verzenden en contact opnemen over de levertijd en het bezorgmoment van de tafel. Wij vinden persoonlijk contact met de klant namelijk erg belangrijk.

Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een industriële bijzettafel. Een bijzettafel zou in de gang ook goed tot zijn recht komen. Wilt u dezelfde stijl door het hele huis doorzetten? Kies voor een industriële eetkamertafel en match deze met uw nieuwe haltafel.

Eén ding is zeker: met een industriële haltafel maakt u uw huis helemaal af!