Rechthoekige eettafels

Moet jouw nieuwe eettafel rechthoekig zijn? Grote kans dat je bij I.d. Wonen de perfecte tafel vindt. Wij hebben een uitgebreid assortiment rechthoekige eettafels in diverse materialen & afmetingen De meeste modellen hebben een houten tafelblad van bijvoorbeeld teakhout of mangohout.

Je vind bij ons o.a. eettafels in de stijlen:

  • Industrieel
  • Landelijk
  • Retro - Vintage
  • Scandinavisch
Filteren  
Categorie  
Vorm  
Stijl  
Materiaal  
Merk  
Prijs  

Persoonlijk advies over een rechthoekige eettafel

Onze interieuradviseurs denken graag met je mee als je hulp nodig hebt bij het kiezen van een rechthoekige eettafel. Neem dus vooral contact op voor advies, of kom eens langs bij ons in de winkel.

Als je jouw nieuwe eettafel online bestelt, wordt je bestelling gratis* thuisbezorgd. Wacht dus niet langer en bestel jouw rechthoekige eettafel bij I.d. Wonen!

*Met uitzondering van etages en Waddeneilanden. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Rechthoekige eettafel industrieel

Bij het kiezen van een eetkamertafel denken de meeste mensen het type dat we allemaal kennen: een rechthoekige eettafel. Een rechthoekige eettafel is niet alleen de meest bekende vorm eettafel, de rechthoekige vorm heeft een voordelen. Het grootste voordeel van industriële rechthoekige eetkamertafels is dat deze erg praktisch zijn. ’s Avonds borrelen met vrienden of familie, op zondagmorgen uitgebreid brunchen, de krant lezen of werken aan tafel zonder de boel op te moeten ruimen: met een rechthoekige industriële eetkamertafel heb je altijd genoeg ruimte!

Kies je bij het inrichten van je eetkamer of woonkeuken voor een rechthoekige tafel? Dan kun je deze op verschillende manieren mooi combineren met andere meubels om er een samenhangend, sfeervol interieur van te maken. Kies bijvoorbeeld voor zachte velvet stoelen in een kleurtje voor meer warmte, combineer verschillende soorten stoelen met elkaar om wat meer speelsheid toe te voegen. Of geef je eethoek een twist en ga eens voor een eetkamerbank in combinatie met stoelen in plaats van een set stoelen. Ook voor het plaatsen van een bankje bij de eethoek is een rechthoekige eettafel industrieel perfect! 

Bekijk het assoirtiment, kies jouw favoriet & bestel jouw nieuwe rechthoekige eettafel bij I.d. Wonen!