Bartafels

Een bartafel is perfect om een avondje aan te tafelen met vrienden, om wijn aan te drinken of om met het gezin aan te schuiven na een lange dag.

Filteren  
Categorie  
Vorm  
Materiaal  
Merk  
Prijs  

Een industriële bartafel kopen bij I.d. Wonen

Ons assortiment wordt grotendeels geïmporteerd uit Indonesië. Dit ziet u terug in ons assortiment: de producten zijn stuk voor stuk origineel. U zult geen massaproducten vinden in onze winkel in Winsum!

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een industriële houten bartafel? Ons assortiment bestaat uit diverse meubelstukken in diverse prijscategorieën, maar altijd in de hoogste kwaliteit! U zult dus gegarandeerd vinden waar u naar op zoek bent.

Kies zelf welke grootte, breedte, houtsoort of vorm u het mooiste vindt. De industriële bartafels van I.d. Wonen zijn een toevoeging aan elk interieur! Een hoge bartafel in de keuken is het perfecte alternatief voor de traditionele eetkamertafel.

In het unieke assortiment van I.d. Wonen kun je ongetwijfeld jouw perfecte bartafel vinden. Het frame van de tafels is veelal gemaakt van metaal. Het blad van de tafels is gemaakt van diverse soorten hout, namelijk:

  • Mangohout;
  • Acaciahout;
  • Sloophout;
  • Teakhout.

De diverse houtsoorten binnen ons assortiment hebben stuk voor stuk een unieke uitstraling. Een bartafel uit ons assoirtiment valt met elk soort interieur te combineren! Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op! Onze interieuradviseurs voorzien je graag van een persoonlijk advies voor het aanschaffen van een nieuwe bartafel. 

Combineer de bartafel met een industriële barkruk. Zo blijft uw huis geheel in stijl! Wilt u nog iets verder gaan in het doortrekken van deze stijl? Kijk dan ook vooral eens naar onze industriële eetkamertafels. Zo kunt u deze stijl door heel de keuken doortrekken.

Een uniek interieur met een bartafel industrieel van I.d. Wonen

Wilt u graag een bartafel aanschaffen? Dit kan gemakkelijk online in de webshop van ID Wonen. U bent ook altijd welkom om bij ons langs te komen in de winkel in Winsum. Zo kunt u de bartafels met eigen ogen bekijken en beoordelen welke u het mooiste vindt. Ook andere tafels hebben we in de winkel staan, zoals haltafels en bijzettafels.

Heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0595 – 445448 of door een e-mail te sturen naar info@idwonen.nl. Wanneer u bij ons langskomt in de winkel kunnen wij u van persoonlijk advies voorzien!

Bij ID Wonen vindt u een uitgebreid assortiment industriële bartafels!