Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Tafellamp Turn Square 1L charcoal metaal

€ 69,90

Tafellamp turn sqaure 1L is een industriële tafellamp die door het draaibare vierkant in het midden zijn naam eer aan doet. Je kunt hierdoor wisselen van uitstraling : Draai je alle vierkanten dezelfde richting op, dan creëer je een strakke look. Draai je ze allemaal een andere kant op, dan word de lamp juist weer heel speels. Afgewerkt in een een gemêleerde charcoal wassing kan deze lamp in vrijwel elk interieur toegepast worden.

✔ tafellamp industrieel turn square 1L

✔ Door de charcoal wassing past de lamp zeker weten in jou interieur!

✔ E27 fitting (grote fitting)

✔ Voorzien van snoerschakelaar

Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Overzicht

Deze tafellamp uit de Turn Square serie bestaat uit een vast vierkant metalen armatuur met daarin een metalen vierkant dat 360 graden kan draaien, vandaar de naam van de lamp ‘Turn Square’ . Je kunt dus zelf kiezen hoe je dit vierkant draait recht, schuin of diagonaal. De lamp is uitgevoerd in een charcoal wassing voor een stoere look. Door het open armatuur van deze lamp geeft u de lichtbron echt een podium om te stralen. De maten van deze tafellamp zijn 35 cm breed 38 cm diep en 35 cm hoog. De Turn Square serie bestaat naast deze tafellamp uit een vloerlamp en twee hanglampen. Deze tafellamp beschikt over een E27 fitting. De lamp is exclusief de lichtbronnen. Kies hier jou lichtbron

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Neem contact met ons op voor de actuele levertijd
Weight 2