Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Tafellamp 1L Curve ring

€ 69,90

Deze industriële metalen tafellamp Curve Ring is uitgevoerd in een oud zilver finish. Deze lamp zorgt er voor dat de lichtbron helemaal tot zijn recht komt! In deze tafellamp zie je een combinatie van twee stijlen, want naast dat deze tafellamp industrieel is heeft hij ook iets design achtigs over zich door de strakke lijnen en aparte vorm.

✔ tafellamp Curve ring 1L uitgevoerd in een oud zilver finish

✔ Industrieel met een vleugje design

✔ Deze tafellamp heeft een E27 fitting (grote fitting) en is geschikt voor een lichtbron van 12,5 cm

✔ De lamp is voorzien van een snoerschakelaar

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze tafellamp Curve Ring is uitgevoerd in een oud zilver metaal finish. Deze lamp is speciaal gemaakt voor lichtbronnen van 12,5 cm. In deze lamp krijgt de lichtbron echt de kans om te 'shinen', in deze lamp komt de lichtbron helemaal tot zijn recht. De oud zilver finish geeft de lamp een industriële look, de strakke vormen zorgen dan weer voor een mooie tegenhanger en voegen een vleugje design toe aan deze tafellamp. De tafellamp heeft een E27 fitting (grote fitting) en is geschikt voor een lamp van 12,5 cm, de tafellamp heeft een snoer van 120 cm. De maten van deze tafellamp zijn 20 cm breed 26 cm diep en 31 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbron. 

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen