Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Tafellamp Cubic tower 1L oud zilver metaal

€ 79,90

Deze tafellamp komt uit de 'Cubic Tower' serie, leuk te combineren samen met de vloerlamp uit deze serie. De lampen zijn uitgevoerd in een doorleefde oud zilver finish. De lamp bestaat uit een rechthoekig frame met daarin een draaibare, open kap. De draaibare kap zorgt voor een speelse touch aan deze tafellamp! Wanneer krijgt tafellamp cubic tower een plekje in jou interieur?

✔ Uitgevoerd in een doorleefde oud zilver finish

✔ Tafellamp uit de 'Cubic Tower' serie

✔ Deze tafellamp heeft een E27 fitting (grote fitting)

✔ De lamp is voorzien van een snoerschakelaar

Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Overzicht

Maak kennis met tafellamp Cubic tower. Zijn simpele vorm en uitvoering maken deze lamp nou juist zo leuk! Dus houdt jij van een industrieel en stoer, met een lekker sfeertje in je interieur ? Dan is dit de tafellamp die je zoekt. De mooie oud zilver finish geeft de tafel lamp een geleefde uitstraling. De lamp bestaat uit een rechthoekig frame met daarin een draaibare, open kap. De draaibare kap zorgt voor een speels effect! De maten van deze tafellamp zijn 34 cm breed 15 cm diep en 46 cm hoog. Tafellamp Cubic heeft een E27 fitting (grote fitting) en beschikt over een snoer van 120 cm lang. Je kunt de lamp bedienen doormiddel van een schakelaar op het snoer.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Neem contact met ons op voor de actuele levertijd