Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Tafellamp Basket wire 33 cm doorsnee goud metaal

€ 79,00

Deze ronde goud metalen tafellamp Basket Wire is uitgevoerd in een gouden finish. Deze lamp heeft een mooi opengewerkt 'wire' armatuur, dit zorgt er voor dat het licht op een mooie speelse manier verdeeld word door de ruimte. Geef jou interieur ' a touch of gold' met tafellamp Basket Wire van 33 cm doorsnee.

✔ Tafellamp die je interieur een 'touch of gold' geeft

✔ tafellamp Basket Wire uitgevoerd in goud metaal

✔ Deze tafellamp heeft een E27 fitting (grote fitting)

✔ De lamp is voorzien van een snoerschakelaar

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze tafellamp Basket Wire van 33 cm doorsnee is uitgevoerd in een goud metaal finish. Geef jij je interieur 'a touch of gold' met deze tafellamp? Het gouden metaal in combinatie met een warme filament ledlamp zorgt voor een sfeervol geheel. Deze lamp is perfect voor op een dressoir, meidenkast of tv meubel. De tafellamp heeft een E27 fitting (grote fitting) en is geschikt voor een lamp van 12,5 cm, de tafellamp heeft een snoer van 120 cm. De maten van deze tafellamp zijn 20 cm breed 26 cm diep en 31 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbron. 

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen