Van 27 juli t/m 19 augustus zijn wij i.v.m vakantie gesloten. Verder zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Stoel WW-Raes met sledepoot in vele kleuren en stoffen leverbaar vanaf

€ 140,00
De maten van deze eetkamerstoel zijn 45 cm breed 63 cm diep 95 cm hoog, de zithoogte is 53 cm de zitdiepte is 45 cm. De foto is een voorbeeld foto ! Op de foto is de stoel afgebeeld met een contrasterend stiksel en een u vormige sledepoot .De stoel kost zo €140,- p.s.
Swipen voor 4 additionele foto's

Overzicht

Deze stoel Raes is in vele kleuren & materialen leverbaar o.a. weefstoffen, veloursstoffen, microvezelstof en eco-leder, maar naast al de stoffen die je kunt kiezen kun je ook nog kiezen of het stiksel contrasterend of meekleurend moet zijn. De stoel is tevens leverbaar in 100% leer. Stoel Raes heeft een zitting met extra hoge rugleuning welke in tweeën word gedeeld door een decoratief stiksel wat de stoel net even breekt. De zitting van deze stoel rust op een u-vormige sledepoot of sledeframe van blank metaal. Door de hoge rugleuning en het schuin weglopen van de rugleuning heeft deze stoel veel comfort. De maten van deze eetkamerstoel zijn 45 cm breed 63 cm diep 95 cm hoog, de zithoogte is 53 cm de zitdiepte is 45 cm. De foto is een voorbeeld foto ! Op de foto is de stoel afgebeeld met een contrasterend stiksel en een u vormige sledepoot .De stoel kost zo €140,- p.s.

Meer informatie

Meer informatie
Weight 1