Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Set van 2 vloerlampen Match 2L oud zilver metaal

€ 199,00

Deze set van twee industriële vloerlampen heeft met zijn metalen frame een prachtig tijdloos design. Dit systeem is al een tijd bekend van de beroemde ‘set van drie tafeltjes’ die je in/onder elkaar schuift. Het ontwerp van deze set vloerlampen is hierop geïnspireerd. Deze set vloerlampen is perfect voor naast je bank of naast een kast.

✔ Deze set lampen is speciaal ontworpen voor lichtbronnen van 20 cm doorsnee

✔ Set van twee stoere vloerlampen uitgevoerd in oud zilver metaal

✔ Tweelichts vloerlamp

✔ E27 fittingen

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Maak kennis met deze set van twee vloerlampen genaamd Match. Dit systeem is al een tijd bekend van de beroemde ‘set van drie tafeltjes’ die je in/onder elkaar schuift. Het ontwerp van deze set vloerlampen is hierop geïnspireerd. De lampen verschillen van grootte en schuiven hierdoor perfect in elkaar. De lamp is behandeld met de oud zilver wassing die voor een vintage look zorgt. Deze vloerlampen kunnen in vrijwel elk interieur geplaatst worden. Deze set lampen is speciaal ontworpen voor lichtbronnen van 20 cm doorsnee. De maten van deze lampen zijn 30 cm breed 30 cm diep en 120 cm hoog & 20 cm breed 20 cm diep en 100 cm hoog. De vloerlampen beschikken over E27 fittingen.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen
Weight 7