I.v.m de nieuwe coronamaatregelen kan je vanaf 3 maart op afspraak bij ons terecht. Bezorgingen: de geplande bezorgingen gaan gewoon door.

Je kunt online bij ons bestellen en afhalen op afspraak is ook mogelijk!

Bloemenzuilen set van twee Grained robuust hardhout & metaal

€ 179,00

Deze bloemenzuilen uit de Grained serie zijn uitgevoerd in robuust hardhout met een frame van metaal met een vintage look. Het robuuste hardhout kan verschillende kleurnuances hebben wat voor een speels effect zorgt. Daarnaast geeft het hout de vierkante bloemenzuilen een robuuste doorleefde look. De maten van de vierkante bloemenzuilen zijn 36 cm breed 36 cm diep en 70 cm hoog, en 36 cm breed 36 cm diep en 50 cm hoog

✔ Het robuuste hardhout zorgt voor een stoere look!

✔ Minimalistisch frame van doorgeschuurd metaal

✔ 2 bloemenzuilen die door het hoogteverschil speels te combineren zijn

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze set van twee bloemenzuilen komt uit de Grained serie. De zuilen zijn uitgevoerd in robuust hardhout met een frame van metaal met een vintage look. Het robuuste hardhout kan verschillende kleurnuances hebben wat voor een speels effect zorgt. Daarnaast geeft het hout de vierkante bloemenzuilen een robuuste doorleefde look. Deze bloemenzuilen van hout en metaal past perfect binnen een industrieel of vintage interieur. De maten van de bloemenzuilen zijn 36 cm breed 36 cm diep en 70 cm hoog, en 36 cm breed 36 cm diep en 50 cm hoog. Items combineren in je interieur ? Dat kan ! De Grained serie bestaat namelijk na deze sidetable nog uit een set bloemenzuilen, een tv meubel, salontafelsets, een wandrek en een aantal kapstokken.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen
Weight 14