I.v.m de nieuwe coronamaatregelen kan je vanaf 3 maart op afspraak bij ons terecht. Bezorgingen: de geplande bezorgingen gaan gewoon door.

Je kunt online bij ons bestellen en afhalen op afspraak is ook mogelijk!

Salontafels Metallic rond set van 2 brons antiek

€ 299,00

Deze tweedelige salontafel set uit is uitgevoerd in een metallic finish in de kleur brons antiek. De salontafeltjes kunnen door het onderlinge hoogte verschil onder elkaar geschoven worden voor een speelse look. De bewerking van de tafelbladen zorgt er voor dat elk blad uniek is. De maten van de salontafels zijn 76 cm breed 76 cm diep en 40 cm hoog en 58 cm breed 58 cm diep en 44 cm hoog. Je kunt de tafeltjes afnemen met een lichtvochtige doek.

✔ Set van twee salontafels uitgevoerd in brons antiek metallic!

✔ Unieke salontafels door bewerkt blad

✔ De salontafels kunnen onder elkaar geschoven worden

✔Je kunt de tafeltjes afnemen met een lichtvochtige doek

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze trendy salontafelset van twee bestaat uit twee ronde salontafels. De tafels zijn gepoedercoat en uitgevoerd in een gouden metallic afwerking brons antiek waardoor de tafeltjes een chique uitstraling krijgen! Het blad van de salontafels heeft een speciale bewerking waardoor een uniek blad ontstaat. Door het hoogteverschil tussen de tafeltjes kun je de tafeltjes een beetje onder elkaar schuiven om een speels effect te crëeren. De maten van de salontafels zijn 76 cm breed 76 cm diep en 40 cm hoog en 58 cm breed 58 cm diep en 44 cm hoog. Je kunt de tafeltjes afnemen met een licht vochtige doek.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen
Weight 17