Van 27 juli t/m 19 augustus zijn wij i.v.m vakantie gesloten. Verder zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Fauteuil Rodeo classic eco leer cognac

€ 599,00

De maten 83 cm hoogte 98 cm breed 88 cm diep. De zithoogte is 47 cm en de zitdiepte is 58 cm. De armleuning bevindt zich op 70 cm hoogte en is 12 cm breed. De stoel staat op luchtige poten die 16 cm hoog zijn. De fauteuil Rodeo is verkrijgbaar in de kleuren zwart en cognac.

Swipen voor 2 additionele foto's

Overzicht

De Rodeo Classic fauteuil is dé combinatie tussen klassiek modern en stoer met een rauw randje! Door de gecapitonneerde zitting krijgt de fauteuil een ‘Classic’ uitstraling en doet hij zijn naam eer aan, de naar buiten gestikte naad geeft daarnaast weer een industriële look aan de stoel. De fauteuil Rodeo classic heeft een zeer comfortabele zit en een hoge rugleuning. De stoel heeft vier kussens die je uit kunt nemen zodat de fauteuil goed schoon te maken is. De fauteuil is bekleed met een stoere, stijlvolle cognac eco-leder. Eco-leder is een gerecyclede leersoort : Leerresten worden vermalen en wordt gecombineerd met andere materialen tot er een nieuwe slijtvaste sterke combinatiestof ontstaat. De verhoudingen zijn +/- 70% Leer en 30% PES. De bekleding is makkelijk schoon te maken doordat het erg fijngeweven is. De maten 83 cm hoogte 98 cm breed 88 cm diep. De zithoogte is 47 cm en de zitdiepte is 58 cm. De armleuning bevindt zich op 70 cm hoogte en is 12 cm breed. De stoel staat op luchtige poten die 16 cm hoog zijn. De Rodeo fauteuil is verkrijgbaar in de kleuren zwart en cognac.

Meer informatie

Meer informatie
Weight 1