Iedere zondag geopend van 13 tot 17 uur. Verder zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Rodeo classic bank eco leer 2,5 zits cognac

€ 999,00

De maten 83 cm hoogte 230 cm breed 88 cm diep. De zithoogte is 47 cm en de zitdiepte is 58 cm. De armleuning bevindt zich op 70 cm hoogte en is 12 cm breed. De bank staat op luchtige poten die 16 cm hoog zijn. De bank Rodeo classic is verkrijgbaar in de kleuren zwart en cognac.

Swipen voor 2 additionele foto's

Overzicht

De Rodeo Classic bank is dé combinatie tussen klassiek modern, chic en stoer met een rauw randje! Door de gecapitonneerde zitting krijgt de bank een ‘Classic’ uitstraling en doet hij zijn naam eer aan, de naar buiten gestikte naad geeft daarnaast weer een industriële look aan de bank. De bank heeft een zeer comfortabele zit en een hoge rugleuning. De bank heeft vier kussens die je uit de bank kunt halen zodat de bank goed schoon te maken is. De bank is bekleed met een stoere, stijlvolle cognac eco-leder. Eco-leder is een gerecyclede leersoort : Leerresten worden vermalen en wordt gecombineerd met andere materialen tot er een nieuwe slijtvaste sterke combinatiestof ontstaat. De verhoudingen zijn +/- 70% Leer en 30% PES. De cognac kleurige bekleding is makkelijk schoon te maken doordat het erg fijngeweven is. De maten 83 cm hoogte 230 cm breed 88 cm diep. De zithoogte is 47 cm en de zitdiepte is 58 cm. De armleuning bevindt zich op 70 cm hoogte en is 12 cm breed. De bank staat op luchtige poten die 16 cm hoog zijn. De bank is verkrijgbaar in de kleuren zwart en cognac.

Meer informatie

Meer informatie
Weight 1