I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Retro eettafel Wisconsin Eleonora mangohout

€ 249,00

Deze retro eettafel is vervaardigd uit gelakt mangohout. De eetkamertafel is afkomstig uit het Wisconsin programma van Eleonora meubelen. Met deze eettafel creëer je een retro sfeer in je interieur.

✔ Retro & vintage uitstraling

✔ Vervaardigd uit gelakt mangohout

✔ Uit de collectie van Eleonora

Swipen voor 2 additionele foto's

Overzicht

Deze retro eettafel is afkomstig uit het Wisconsin programma van Eleonora meubelen. Van het Wisconsin programma krijg je retro vibes! Het gelakte mangohout gecombineerd met gouden accenten en een vormgeving die we kennen uit de jaren ’60 creëer je met deze eettafel een vintage uitstraling in je interieur. Deze retro stijl uit ‘the sixties’ herken je niet alleen aan de kleuring van het hout maar ook aan de vormgeving met ronde vormen en bijvoorbeeld tapse pootjes. Combineer het retro Wisconsin programma met marmer, goud metaal en veel groene planten en de sfeer is helemaal compleet. Deze eettafel beschikt over een mooi glad blad, vier tapse tafelpootjes & een onderrand om de tafel wat meer body te geven. De eettafel is in drie maten leverbaar, namelijk in 80 x 80, 160 x 90 en 200 x 90, de tafel is 75 cm hoog. Je kunt de tafel afnemen met een lichtvochtige doek.