Elke zondag koopzondag van 13.00 uur tot 17.00 uur!

Relaxfauteuil Donder leer duomotor draai metalen poot vanaf

In deze relaxfauteuil kun je heerlijk relaxen ! Met de verstelbare rugleuning en voeteneind die te bedienen zijn met de vier touch knopjes aan de zijkant van de stoel kunt U de stoel precies instellen zodat U het prettig vindt. Er zijn bij deze relaxfauteuil volop mogelijkheden. U heeft keuze uit een aantal soorten poten, verschillende ledersoorten in verscheidene kleuren en daarnaast kunt u kiezen wat voor afwerking de naden van de stoel moeten hebben. Door het Cadillacstiksel word de stoel nog een stuk stoerder.

Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Verzendinformatie

Al onze producten worden met de grootste zorg ingepakt en verzonden. Het bezorgen van uw bestelling kan worden verzorgd door een pakketdienst, een deskundige meubelvervoerder of met onze eigen bezorgservice.

Overzicht

In deze relaxfauteuil kun je heerlijk relaxen ! Met de verstelbare rugleuning en voeteneind die te bedienen zijn met de vier touch knopjes aan de zijkant van de stoel kunt U de stoel precies instellen zodat U het prettig vindt. Er zijn bij deze relaxfauteuil volop mogelijkheden. U heeft keuze uit een aantal soorten poten, verschillende ledersoorten in verscheidene kleuren en daarnaast kunt u kiezen wat voor afwerking de naden van de stoel moeten hebben. Door het Cadillacstiksel word de stoel nog een stuk stoerder. De zit hoogte van deze stoel is 45 cm en de zitdiepte is 55 cm, de totale hoogte van de stoel is 115 de totale diepte is 95 en de breedte is 80 cm. Als de stoel volledig uitgeklapt is de lengte van de stoel 166 cm

Specificaties

Meer informatie
Levertijd Neem contact met ons op voor de actuele levertijd
Gewicht (in kg) 1

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Relaxfauteuil Donder leer duomotor draai metalen poot vanaf
Uw waardering