Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn wij op afspraak geopend. Bel 0595 - 44 54 48, mail naar info@idwonen.nl of klik hier om jouw winkelmoment te reserveren!

Plafondlamp 1L Saturn voor 12,5cm lichtbron

€ 45,00

Deze plafondlamp Saturn 1L heeft een industriële uitstraling. Het frame van de plafondlamp is uitgevoerd in een oud zilver wassing, mede hierdoor krijgt deze plafondlamp een stoere look. Deze plafoniére Saturn is speciaal ontwikkelt voor lichtbronnen van 12,5 cm doorsee. Dit formaat lichtbron zal speels in het armatuur hangen.

✔ Industriële plafondlamp Saturn voor 12,5 cm lichtbron

✔ Speciaal ontwikkeld voor lichtbronnen van 12,5 cm doorsnee

✔ Plafoniére met een oud zilver wassing

✔ E27 fitting (Grote fitting)

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze plafondlamp maakt deel uit van de Saturn serie. Deze lamp is speciaal ontwikkeld voor lichtbronnen van 12,5 cm doorsnee. Het armatuur van de lamp belichaamd de leus ; Less is more. Het armatuur bestaat uit de plafondplaat, het armpje met fitting en de houder waarin de lichtbron hangt. De Saturn serie is uitgevoerd in een oud zilver finish die de lamp een vintage touch geeft. Zoals genoemd is deze plafondlamp ontwikkeld voor lichtbronnen van 12,5cm. Deze kun je uiteraard ook bij ons bestellen. Bekijk hier ons assortiment lichtbronnen. Deze plafondlamp beschikt over een E27 fitting. De maten van deze plafondlamp zijn 13 cm breed 23 cm diep en 25 cm hoog. De lamp is exclusief lichtbron. Kies hier jou lichtbron

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen
Weight 1