I.v.m de nieuwe coronamaatregelen kan je vanaf 3 maart op afspraak bij ons terecht. Bezorgingen: de geplande bezorgingen gaan gewoon door.

Je kunt online bij ons bestellen en afhalen op afspraak is ook mogelijk!

Plafondlamp 1L Saturn voor 20cm Lichtbron

€ 49,95

Deze plafondlamp 1L Saturn beschikt over een industriële uitstraling. Het frame van de plafondlamp is afgewerkt in een oud zilver wassing. Deze plafoniére Saturn is speciaal ontwikkelt voor lichtbronnen van 20 cm doorsnee. Dit formaat lichtbron zal speels in de ring hangen.

✔ Industriële plafondlamp Saturn voor 20 cm lichtbron

✔ Speciaal ontwikkeld voor lichtbronnen van 20 cm doorsnee

✔ Plafoniére met een oud zilver look

✔ E27 fitting (Grote fitting)

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze plafondlamp maakt deel uit van de Saturn serie. Deze lampen serie is speciaal ontwikkeld voor lichtbronnen van 20 cm doorsnee. Het armatuur van de lamp schreeuwt ; Less is more. Het armatuur bestaat uit de plafondplaat, het armpje met fitting en de houder waarin de lichtbron komt te hangen. De Saturn serie is uitgevoerd in een oud zilver finish die de lamp een vintage touch geeft. Zoals genoemd is deze plafondlamp ontwikkeld voor lichtbronnen van 20cm. Deze kun je uiteraard ook bij ons bestellen. Bekijk hier ons assortiment lichtbronnen. Deze plafondlamp beschikt over een E27 fitting. De maten van deze plafondlamp 20 cm breed 33 cm diep en 25 cm hoog. D elamp is exclusief lichtbron. Kies hier jou lichtbron

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen
Weight 1