Iedere zondag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur!

Idwonen

Onze woonwinkel I.d. Wonen is tot stand gekomen door een flinke dosis creativiteit en gedrevenheid voor het interieur vak. I.d. Wonen is sinds september 2000 gevestigd op het bedrijventerrein Het Aanleg in Winsum. Inmiddels zijn wij voor velen in de regio, en daarbuiten, een begrip en vaste prik als men op zoek is naar nieuwe meubelen, verlichting of accessoires.

Door de jaren heen heeft onze winkel al vele revoluties doorgemaakt. Zo verkochten wij in het begin veel grenen, dat was toen hot! Hierna volgde het teak-tijdperk, daarna zijn we naar het landelijke interieur over gegaan. Ook verkochten wij altijd vloeren, raamdecoratie en zelfs bedden! Hier zijn wij in 2012 mee gestopt om ons nog meer te specialiseren in meubelen. Momenteel vind je bij ons een divers assortiment waarin de industriële stijl de boventoon voert.

Wij verkopen industriële en landelijke meubelen van verschillende houtsoorten, vaak in combinatie met metaal. Uiteraard wordt de sfeer in je interieur niet alleen bepaald door houten meubelen. Sfeer hangt ook samen met een stoffen of leren zitmeubelen, de juiste verlichting en mooie accessoires om het af te maken. Hiermee bepaal je naast de sfeer ook de stijl welke je aan een meubel geeft en hierdoor heeft ons assortiment voor iedereen en voor elke stijl wel iets!

Waar wij naar streven is om van ‘Wonen’ een beleving te maken, elke klant persoonlijk te begeleiden naar een interieur wat bij hen past! Wij geven de klant dan ook niet altijd waar hij om vraagt maar wat hij nodig heeft, die twee dingen zijn niet altijd hetzelfde. Wij werken met een klein, hecht team waardoor er bij ons in de winkel een informele en ongedwongen sfeer hangt. Dat is niet alleen prettig werken maar word ook door de consument als zeer prettig ervaren.

Lekker op je gemak, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee meubelen uitzoeken. Voor advies kun je altijd bij een van onze medewerkers terecht. Zij helpen je niet alleen bij het uitzoeken van de juiste meubelen maar denken ook mee over de combinaties van materialen en kleuren.