Elke zondag koopzondag van 13.00 uur tot 17.00 uur!  ( Zondag 15 mei gesloten i.v.m. de motorraces op het Aanleg )

Ovale eettafel Oscar mangohout zwarte metalen kolompoot

De ovale Oscar uit de collectie van Eleonora heeft een blad van mangohout. Om dit prachtige ruige hout te complimenteren bestaat het onderstel van deze tafel uit een zwarte metalen kolompoot met ronde koker. De ronde koker oogt vriendelijker in het interieur dan een vierkante of rechthoekige koker. Deze ovale tafel is in twee formaten leverbaar.

✔ Ovale eettafel leverbaar in twee maten

✔ Uit de collectie van het merk Eleonora

✔ Eettafel Oscar Eleonora Ovaal

✔ Zwart metalen kolompoot onderstel met ronde koker

Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Verzendinformatie

Al onze producten worden met de grootste zorg ingepakt en verzonden. Het bezorgen van uw bestelling kan worden verzorgd door een pakketdienst, een deskundige meubelvervoerder of met onze eigen bezorgservice.

Overzicht

Ovale eettafel Oscar is afkomstig uit de collectie van Eleonora. Deze ovale eettafel heeft een subtiel blad van mangohout. Het mangohout heeft een warme kleur en zorgt hierdoor voor sfeer in je interieur. Het blad is gelakt en kan met een lichtvochtige doek worden afgenomen. Onder deze tafel vind je een zwarte metalen kolompoot met een ronde koker. Deze ronde koker sluit mooi aan op de ovale vorm van het blad en door ronde vormen toe te voegen aan je interieur oogt het vriendelijker. De ovale Oscar eettafel is in twee formaten leverbaar, namelijk 200 x 110 en 240 x 110. 

Specificaties

Meer informatie
Levertijd Neem contact met ons op voor de actuele levertijd
Gewicht (in kg) 1

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ovale eettafel Oscar mangohout zwarte metalen kolompoot
Uw waardering