Elke zondag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur!

Lederonderhoud Waxed & Oiled Leather Care Kit

€ 20,95

Meubelen die bekleed zijn met 100% leer moet je onderhouden. Deze onderhoudsset in geschikt voor gewaxte en geoliede leersoorten. De 'care kit' bestaat uit de volgende onderdelen : 150 ml Flacon natural Leather Wax & Oil, 150 ml flacon natural Leather Cleaner, doek en een kleine spons.

✔ Waxed & Oiled Leather Care kit

✔ Geschikt voor gewaxt of geolied leer

✔ Verzorgings en- onderhouds kit, bestaande uit 4 items

Overzicht

Meubelen bekleed met 100% leer hebben onderhoud nodig. Er zijn veel verschillende types leer op de markt, het is daarom van belang dat je de juiste behandeling toepast. Deze onderhoudsset is geschikt voor gewaxte en geoliede leersoorten. De 'care kit' bestaat uit de volgende onderdelen : 150 ml Flacon natural Lether Wax & Oil, 150 ml flacon natural Leather Cleaner, doek en een kleine spons.

Gewaxt en geolied leer is een natuurproduct met een mooie, luxe uitstraling. Om dit leder mooi en schoon te houden kun je jou meubel onderhouden met de Waxed & Oiled Leather Care Kit. Deze set bevat verzorgings en beschermingsproducten die je leren meubel beschermen tegen vocht, huidvet, transpiratie en vuil. Door het leer regelmatig te verzorgen houdt je het leder soepel en verleng je de levensduur.

Let op ! Gebruik deze set niet op geschuurd, geborsteld of veloursachtige leersoorten als Nubuck & Suède.

Houdt deze set buiten bereik van kinderen.