Tijdelijk aangepaste openingtijden i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen, de winkel sluit om 17.00 uur!

Lederonderhoud Leather Care Kit

€ 24,95

Meubelen die bekleed zijn met 100% leer moet je onderhouden. Deze onderhoudsset in geschikt voor afgedekte leersoorten. De 'care kit' bestaat uit de volgende onderdelen : 250 ml Flacon Leather Care & Protect, 250 ml flacon Leather Cleaner, doek en een double action spons.

✔ Leather Care kit

✔ Geschikt voor afgedekt leer

✔ Verzorgings en- onderhouds kit, bestaande uit 4 items

Overzicht

Meubelen bekleed met 100% leer hebben onderhoud nodig. Er zijn veel verschillende types leer op de markt, het is daarom van belang dat je de juiste behandeling toepast. Deze onderhoudsset is geschikt voor afgedekte leersoorten. De 'care kit' bestaat uit de volgende onderdelen : 250 ml Flacon Leather Care & Protect, 250 ml flacon Leather Cleaner, doek en een double action spons*.Gebruik de oranje zijde van de spons bij 'normale' reiniging en ge witte/grijze kun je gebruiken met zware vervuiling of moeilijke plekken.

Afgedekt leer is een natuurproduct met een mooie, strakke uitstraling. Om dit leder in goede conditie te houden kun je jou meubel onderhouden met de Leather Care Kit. Deze set bevat reinigings en verzorgingsproducten die je leren meubel schoon houden en het leer voeden. Door het leer regelmatig te verzorgen houdt je het leder soepel en verleng je de levensduur.

Let op ! Gebruik deze set niet op geschuurd, geborsteld of veloursachtige leersoorten als Nubuck & Suède.

Houdt deze set buiten bereik van kinderen.