Tijdelijk aangepaste openingtijden i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen, de winkel sluit om 17.00 uur!

Lederonderhoud Brushed Leather care kit

€ 34,95

Meubelen die bekleed zijn met 100% leer moet je onderhouden. Deze onderhoudsset in geschikt voor geschuurd, geborsteld en veloursachtig leer. De 'care kit' bestaat uit de volgende onderdelen : 500 ml leather Vintage lotion, 500 ml Leather protector, een nubuckspons en een reinigingswashand.

✔ Brushed Leather Care kit

✔ Geschikt voor geschuurd, geborsteld of veloursachtig leer

✔ Verzorgings en- onderhouds kit, bestaande uit 4 items

Overzicht

Meubelen bekleed met 100% leer hebben onderhoud nodig. Er zijn veel verschillende types leer op de markt, het is daarom van belang dat je de juiste behandeling toepast. Deze onderhoudsset is geschikt voor geschuurd, geborsteld en veloursachtige leersoorten. De 'care kit' bestaat uit de volgende onderdelen : 500 ml leather Vintage lotion, 500 ml Leather protector, een nubuckspons en een reinigingswashand.

Geschuurd, geborsteld of veloursachtig leder zijn robuuste en natuurlijke leersoorten met een warme uitstraling. Om dit leder mooi en schoon te houden kun je jou meubel onderhouden met de Brushed Leather Care Kit. Deze set bevat verzorgings en beschermingsproducten die je leren meubel beschermen tegen vocht, huidvet, transpiratie en vuil. Door het leer regelmatig te verzorgen houdt je het leder in topconditie en verleng je de levensduur.

Belangrijk advies ! Nieuw leder direct impregneren met de Leather Protector spray. Gebruikt leder reinigen en beschermen met de Leather Vintage Lotion. Het leder na het drogen met ronddraaiende beweging opborstelen met de Nubuckspons. Borstel het leder regelmatig op en stofzuig het meubel wekelijks met een meubelmondstuk.

Let op ! Houd deze set buiten bereik van kinderen.