I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Opbergkast 2 deurs 122 cm gerecycled teakhout en metalen frame

€ 1.499,00

Omdat de kast hoog en zwaar is, is het aan te raden deze kast aan de muur te zekeren. De maten van deze opbergkast zijn 122 cm breed 45 cm diep en 220 cm hoog. De kast in vervaardigd uit teakhout en metalen frame

Swipen voor 1 additionele foto

Overzicht

Deze extra hoge opbergkast uit de Geneve serie van Eleonora heeft een vintage en industrieel karakter over zich. Het gerecyclede teakhout combineert prachtig bij het stoere metalen frame Deze neutrale tinten laten zich tevens goed combineren met andere meubelen. Deze opbergkast heeft twee grote deuren met een strakke metalen handgreep. Als je deze opbergkast opent zie je de binnenkant welke met stoer grijs MDF is afgewerkt. Aan de binnenzijde van de kast vind je drie legplanken waardoor je veel spullen kan opbergen in de kast. Omdat de kast hoog en zwaar is, is het aan te raden deze kast aan de muur te zekeren. De maten van deze opbergkast zijn 122 cm breed 45 cm diep en 220 cm hoog. De kast in vervaardigd uit teakhout en metaal.

Meer informatie

Meer informatie
Weight 1