1e pinksterdag geopend van 13 tot 17 uur. Verder zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Fauteuil operator by-boo veloursstof oker geel en zwart metalen buisframe

€ 259,00
De maten van deze fauteuil zijn 69 cm breed 74 cm diep en 80 cm hoog, de zitdiepte is 41 cm en de zithoogte is 45 cm, de armlegger bevindt zich op 61 cm hoog.

Overzicht

Deze lounge-chair, ofwel fauteuil is bekleed met een prachtige warme en trendy velvet bekleding, ookwel velours genoemd. Het frame van deze fauteuil bestaat uit een sledepoot in de vorm van een zwart gepoedercoat metalen buisframe de stoel heeft mede door dit frame een comfortabele zit. Deze fauteuil is de perfecte combinatie van retro en modern die door de zachte velvet bekleding helemaal word afgemaakt. De stoel is leverbaar in de kleuren grijs, geel, groen, rood en roze en is tevens in een barkruk, barstoel en eetkamerstoel uitvoering leverbaar. Het is van belang om deze velvet, velours stof te impregneren. Dit kan met onze impregneerspray. Bestel deze spray bij de stoel en bescherm de stof goed tegen invloeden als vet, vuil en vocht. De maten van deze fauteuil zijn 69 cm breed 74 cm diep en 80 cm hoog, de zitdiepte is 41 cm en de zithoogte is 45 cm, de armlegger bevindt zich op 61 cm hoog.

Meer informatie

Meer informatie
Weight 1