Op zoek naar een landelijke woonwinkel in Drenthe?

Wanneer u opzoek bent naar een uniek assortiment en u alle woonwinkels in Drenthe al gezien heeft, dan komt u al snel uit bij Idwonen. Wij zijn gevestigd in Winsum (Groningen) wat slechts een klein stukje rijden is vanaf Drenthe. In de grote steden betaalt u vaak veel meer door merknamen en winkellocaties. Omdat Idwonen in de provincie en niet in de stad is gevestigd, kunnen wij onze producten aanbieden tegen een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding.

Wij bieden een zeer ruim assortiment in meubilair en woonaccessoires. Hierdoor zijn alle items stuk voor stuk uniek en is er voor ieder budget wel iets te vinden. Houdt u van een landelijke- en industriële woonstijl? Dan bent u bij Idwonen aan het juiste adres!

 

Idwonen

Openingstijden:

Het Aanleg 6

Donderdag:     10:00 – 18:00

9951 SJ Winsum Groningen

Vrijdag:            10:00 – 21:00

0595-445448

Zaterdag:         10:00 – 17:00

Info@idwonen.nl

Zondag:            13:00 – 17:00


[ROUTEBESCHRIJVING NAAR IDWONEN]

 

 Bij ID Wonen vinden wij het zeer belangrijk om echt de tijd voor onze klanten te nemen. Hierdoor kunt u bij ons altijd rekenen op een warm welkom! Wij voorzien u graag van deskundig advies onder het genot van een kopje koffie. Wij zorgen ervoor dat het voor u de moeite waard is om verder te kijken dan de landelijke woonwinkels in Drenthe!

 

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, u bestelt gemakkelijk alles online in onze webshop! Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending! 

 

Industriële en landelijke woonwinkel dichtbij Drenthe

Bij ID Wonen bieden wij enkel nieuwe producten van zeer hoge kwaliteit. Hierbij hanteren wij altijd een eerlijke prijs. Wij onderscheiden ons niet alleen in ons assortiment, maar kwaliteit en onze 15 jaar ervaring leveren hier ook een belangrijke bijdrage.


Wilt u zich echt onderscheiden? Met het mix en match meubilair van ID Wonen weet u zeker dat u een uniek interieur heeft. Geen massaproductie, maar stuk voor stuk originele items. Het is natuurlijk niet leuk om bij al uw kennissen dezelfde meubelen aan te treffen.

De mooiste producten vindt u in onze landelijke woonwinkel in de nabije omgeving van Drenthe!