I.v.m de nieuwe coronamaatregelen zijn wij zijn gesloten van 15 december t/m 19 januari. Bezorgingen: De geplande bezorgingen gaan gewoon door.

U kunt ook nog gewoon online bij ons bestellen.

Ladenkast 120 cm breed met 9 laden mangohout & blank metaal

€ 579,00
De maten van deze mangohouten ladenkast zijn 120 cm breed 40 cm diep en 90 cm hoog. De ladenkast is vervaardigd uit mangohout & blank metaal. Het mangohouten dressoir beschikt over 9 ruime laden Het mangohout van deze kast is gelakt, je kunt het met een licht vochtige doek afnemen.
Swipen voor 5 additionele foto's

Overzicht

Opruimen & opbergen, dat gaat zeker lukken met deze ladenkast! Met maar liefst 9 lades biedt deze mangohouten ladenkast je opbergruimte zat! Het warme mangohout waar deze ladenkast grotendeels uit bestaat is gecomplimenteerd met een frame en handgrepen ban blank metaal, dit zorgt voor een rauw randje en zorgt er voor dat dit dressoir zich onmiddelijk thuis zal voelen in een industrieel interieur. Ondanks dat je veel kunt opbergen in deze ladenkast heeft hij een bescheiden formaat. De maten van deze mangohouten ladenkast zijn 120 cm breed 40 cm diep en 90 cm hoog. De ladenkast is vervaardigd uit mangohout & blank metaal. Het mangohouten dressoir beschikt over 9 ruime laden Het mangohout van deze kast is gelakt, je kunt het met een licht vochtige doek afnemen.