Elke zondag koopzondag van 13.00 uur tot 17.00 uur!  ( Zondag 15 mei gesloten i.v.m. de motorraces op het Aanleg )

Industriële ladenkast 120 cm breed 9 laden mangohout & blank metaal

De maten van deze mangohouten ladenkast zijn 120 cm breed 40 cm diep en 90 cm hoog. De ladenkast is vervaardigd uit mangohout & blank metaal. Het mangohouten dressoir beschikt over 9 ruime laden Het mangohout van deze kast is gelakt, je kunt het met een licht vochtige doek afnemen.

Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Verzendinformatie

Al onze producten worden met de grootste zorg ingepakt en verzonden. Het bezorgen van uw bestelling kan worden verzorgd door een pakketdienst, een deskundige meubelvervoerder of met onze eigen bezorgservice.

Overzicht

Opruimen & opbergen, dat gaat zeker lukken met deze ladenkast! Met maar liefst 9 lades biedt deze mangohouten ladenkast je opbergruimte zat! Het warme mangohout waar deze ladenkast grotendeels uit bestaat is gecomplimenteerd met een frame en handgrepen ban blank metaal, dit zorgt voor een rauw randje en zorgt er voor dat dit dressoir zich onmiddelijk thuis zal voelen in een industrieel interieur. Ondanks dat je veel kunt opbergen in deze ladenkast heeft hij een bescheiden formaat. De maten van deze mangohouten ladenkast zijn 120 cm breed 40 cm diep en 90 cm hoog. De ladenkast is vervaardigd uit mangohout & blank metaal. Het mangohouten dressoir beschikt over 9 ruime laden Het mangohout van deze kast is gelakt, je kunt het met een licht vochtige doek afnemen.

Specificaties

Meer informatie
Levertijd Neem contact met ons op voor de actuele levertijd

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Industriële ladenkast 120 cm breed 9 laden mangohout & blank metaal
Uw waardering