Vitrinekasten

Een vitrinekast is perfect om je mooiste serviesgoed en kristal in uit te stallen. Bovendien zijn industriële vitrinekasten geschikt om herinneringen op een mooie plek te presenteren. Bijvoorbeeld mooie foto’s of beeldjes.

Binnen ons gevarieerde assortiment bieden we metalen vitrinekasten aan met teak en mangohout. Een vitrinekast uitgevoerd in deze houtsoorten geven je woning een eigentijdse uitstraling en hiernaast kunnen er een hoop accessoires opgeborgen worden in de kast. Bestel jouw nieuwe vitrinekast bij I.d. Wonen!

Filteren  
Categorie  
Afmeting  
Materiaal  
Merk  
Prijs  

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een vitrinekast met industrieel ontwerp

In de winkel van I.d. Wonen en in de webshop vind je diverse verschillende metalen vitrinekasten. Moet jouw vitrinekast industrieel vormgegeven zijn? Dan vind je hier een geschikt exemplaar. Je kunt zo'n kast in de woonkamer neerzetten, maar ook in een andere ruimte zoals de keuken.

Naast dat een metalen vitrinekast erg handig is, kun je het ook zien als een pronkplek voor accessoires. Deze kasten zijn eigenlijk altijd voor de helft voorzien van glas in de deurtjes, waardoor jouw spullen tentoongesteld kunnen worden.

In een industriële of retro omgeving past een vitrinekast met een stoer uiterlijk waarschijnlijk het best. Denk hierbij aan een metalen vitrinekast in combinatie met hout. Heb je al een idee hoe groot jouw nieuwe kast mag zijn? Op onze website vind je de juiste afmetingen.

Metalen vitrinekasten van I.d. Wonen

Een vitrinekast industrieel in het zwart heeft een strakke afwerking en staat daardoor erg goed in elke omgeving. Combineer de vitrinekast met industriële ladekasten of met een industriële boekenkast om het geheel af te maken. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van industriële vitrinekasten uit ons assortiment:

  • Meestal in de kleur zwart
  • Strakke en robuuste uitstraling
  • Vintage look

Wij hebben een groot aanbod van industriële meubels, waardoor het heel eenvoudig is om combinaties te maken. Zo krijg je een prachtig interieur met een eenduidige stijl.

Vitrinekast industrieel online kopen

Wilt u de metalen vitrinekast online bestellen? Dat kan natuurlijk! Wij leveren producten boven 50,- meestal gratis bij u thuis af. Klik hier voor de leveringsvoorwaarden. Om de leverdatum kort te sluiten zullen wij contact met u opnemen. Heeft u nog vragen? We zijn per e-mail bereikbaar op info@idwonen.nl en telefonisch bereikbaar op 0595 – 445448.

Bij I.d. Wonen vindt u ongetwijfeld een vitrinekast industrieel die perfect in uw huis zal staan!