COVID-19 informatie: wij zijn geopend volgens onze reguliere openingstijden en eventueel op afspraak.
Wil je meer weten over onze maatregelen ivm het coronavirus? Lees verder.

Vitrinekast industrieel

Een vitrinekast industrieel is perfect om je mooiste serviesgoed en kristal in uit te stallen. Bovendien zijn industriële vitrinekasten geschikt om herinneringen op een mooie plek te presenteren. Bijvoorbeeld mooie foto’s of beeldjes.

Binnen ons gevarieerde assortiment bieden we metalen vitrinekasten aan met teak en mangohout. Onze kasten die gebruikt kunnen worden als vitrine zijn gemaakt in een industriële stijl.

Een vitrinekast industrieel geeft je woning een eigentijdse uitstraling en hiernaast kunnen er een hoop accessoires opgeborgen worden in de kast.

Filteren  
Afmeting  
Materiaal  
Merk  
Prijs  

Een vitrinekast industrieel kopen

In de winkel van I.d. Wonen en in de webshop vind je diverse verschillende metalen vitrinekasten. Een industriële stijl vitrinekast staat goed in elk type kamer. Bijvoorbeeld in de woonkamer of in de keuken. Deze industriële kasten laat zich eenvoudig stijlen in combinatie met meubels in een moderne of vintage stijl.

Naast dat een metalen vitrinekast erg handig is, kun je het ook zien als een pronkplek voor accessoires. Deze kasten zijn eigenlijk altijd voor de helft voorzien van glas in de deurtjes, waardoor jouw spullen tentoongesteld kunnen worden.

In een industriële of retro omgeving past een vitrinekast met een stoer uiterlijk waarschijnlijk het best. Denk hierbij aan een metalen vitrinekast in combinatie met hout. Heb je al een idee hoe groot jouw nieuwe kast mag zijn? Op onze website vind je de juiste afmetingen.

Metalen vitrinekasten van I.d. Wonen

Een vitrinekast industrieel in het zwart heeft een strakke afwerking en staat daardoor erg goed in elke omgeving. Combineer de vitrinekast met industriële ladekasten of met een industriële boekenkast om het geheel af te maken.

Wilt u de metalen vitrinekast online bestellen? Dat kan natuurlijk! Wij leveren producten boven 50,- meestal gratis bij u thuis af. Klik hier voor de leveringsvoorwaarden. Om de leverdatum kort te sluiten zullen wij contact met u opnemen. Heeft u nog vragen? We zijn per e-mail bereikbaar op info@idwonen.nl en telefonisch bereikbaar op 0595 – 445448.

Bij I.d. Wonen vindt u ongetwijfeld een vitrinekast industrieel die perfect in uw huis zal staan!