TV meubel mangohout

Een tv meubel van mangohout zie je in steeds meer huishoudens. Logisch, want mangohout is op dit moment een populaire houtsoort voor verschillende soorten meubels.

Wij geven je graag advies, zowel in de winkel als online. Weet je al wat je wil hebben? Profiteer dan van ons ruime aanbod tv meubels van mangohout en bestel nu online.

Filteren  
Categorie  
  1. Kasten 137 producten
  2. TV-meubels 40 producten
  3. TV meubel mangohout 20 producten
Afmeting  
Materiaal  
Merk  
Prijs  

TV meubel mangohout: een geliefde houtsoort

In de afgelopen jaren is mangohout uitgegroeid tot een van de populairste houtsoorten. De grote vraag zorgt voor een groot aanbod, waarvan je dus profiteert als je een tv meubel van mangohout zoekt.

Wij leggen je graag uit waarom mensen voor zo’n meubel kiezen. Ten eerste heeft mangohout een warme, goudgele kleur die veel warmte toevoegt aan je interieur. Daarnaast heeft het hout een robuuste, grillige look met veel kleurnuances. Veel mangohouten tv-meubels hebben een frame van zwart gekleurd metaal, wat bijzonder stijlvol oogt in verschillende interieurs.

Makkelijk te combineren

De combinatie van zwart metaal en mangohout komt veel voor. Niet alleen bij tv-meubels van mangohout, maar ook bij andere meubels. Je kunt je nieuwe televisiemeubel daardoor makkelijk combineren met andere mangohouten items:

Een mangohouten tv-meubel is makkelijk in te passen in elk interieur. Doordat dit type hout veel kleurnuances heeft, is het goed te combineren met bijna elke kleur. Het is dan ook de moeite waard om goed na te denken over de kleur van de achterliggende muur, voordat je het tv-meubel gaat plaatsen.

Een veelbesproken onderdeel van het interieur

Televisies en het bijbehorende tv-meubel zorgen in veel huishoudens voor discussie. Logisch, want beide items nemen een prominente plek in. Wil je een grote tv of houdt je het liever bescheiden? Houdt je de tv in het zicht of juist niet, laat je de tv uit een kast komen, zet je hem op de kast of hang je hem wellicht aan de wand?

Keuzes zijn er dus genoeg, maar met een fraai tv meubel van mangohout weet je in ieder geval dat het er stijlvol uit gaat zien. Je geeft de televisie een fraai podium om op te stralen!

Opbergmogelijkheden in mangohouten tv meubels

Als je een tv meubel van mangohout gaat kopen, is het verstandig om ook naar praktische zaken te kijken. Denk aan het opbergen van spullen en randapparatuur. Gelukkig hebben bijna alle tv kasten van mangohout wel opberglades of deurtjes om spullen te verbergen.

Randapparatuur wordt meestal in open vlakken geplaatst, om te voorkomen dat het signaal van afstandsbedieningen blokkeert.

Televisiemeubel van mangohout: een duurzame keuze

Mangohout is afkomstig van de mangoboom waaraan de mangovrucht, die we allemaal kennen, groeit. Deze boomsoort komt voornamelijk in Zuidoost-Azië en Australië voor en de meeste meubels van dit materiaal zijn afkomstig uit India. Mangohout is een interessante keuze als je kiest voor een milieubewust interieur. De mangoboom groeit erg snel.

Naarmate de boom ouder wordt levert deze steeds minder vruchten. Hierdoor gaat de economische waarde achteruit. Dit is nadelig voor de inkomsten van de boeren, waardoor ze de bomen graag kappen. Omdat verspilling tegenwoordig écht “not-done” is, worden er van het gekapte hout meubelen en accessoires gemaakt. Zo ook mangohouten tv meubels.

De exemplaren uit het assortiment van I.d. Wonen worden nog op ambachtelijke wijze gemaakt. Prachtig vakmanschap wat je tegenwoordig nauwelijks nog ziet!

Koop een tv meubel van mangohout bij I.d. Wonen

Gooi het roer om en ga voor een tv meubel gemaakt van mangohout. De stoere en warme uitstraling van deze houtsoort past perfect bij de populaire industriële stijl van nu. Bij I.d. Wonen vinden we het belangrijk dat u onze (web)winkel verlaat met het juiste meubelstuk.

Wij bieden een ruim assortiment met tv-meubelen in verschillende modellen, afmetingen en afwerkingen. Onze meubelzaak staat voor kwaliteit en vakmanschap. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op! Wij werken met een deskundig team met ruim 20 jaar ervaring dat je graag adviseert. Je bent van harte welkom in onze ruime winkel waar je de meubels live kunt bekijken.

Wil of kun je niet langskomen in onze fysieke winkel of op voorhand ons assortiment bestuderen? Wij bieden ook een groot deel van ons assortiment online aan. Hier kun je de artikelen met bijbehorende informatie bekijken en bestellen. Aankopen boven de € 50 worden gratis verzonden (met uitzondering van Waddeneilanden en etages). Bestel hier je nieuwe tv meubel mangohout!