Vanaf 1 februari is onze fysieke winkel in Winsum op zondag gesloten.

Ladekasten

Een ladekast is functioneel en stijlvol tegelijk. Zo’n ladekast biedt veel opbergruimte met meerdere lades. Erg handig wanneer je rondslingerende spullen in een bepaalde woonruimte graag wil opruimen.

Filteren  
Categorie  
Afmeting  
Materiaal  
Merk  
Prijs  

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Industriële ladekast van metaal, teakhout of mangohout

Veel van onze klanten willen een industriële ladekast. Dat snappen we, want de industriële stijl is bijzonder populair. Wij hebben echter ook andere stijlen beschikbaar wanneer je een ladekast zoekt. Die stijlen kenmerken we het liefst als trendy en landelijk. De verschillende meubels zijn gemaakt van diverse materialen:

  • Mangohouten ladekast
  • Teakhouten ladekast
  • Metalen ladekast

Mangohout is de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Het is sterk materiaal dat ook nog duurzaam is. Daarnaast heeft het een fraaie warme kleur en robuuste uitstraling. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een model dat deels of volledig uit metaal bestaat, terwijl teakhout ook veel voorkomt binnen ons aanbod.

Makkelijk te combineren

Een ladekast is bruikbaar in bijna elke ruimte. De grotere exemplaren zie je veel terug in de woonkamer en slaapkamer. Maar een klein ladekastje is ook erg handig in bijvoorbeeld de gang.

Door dezelfde stijl door te voeren in je complete interieur, ontstaat er een prachtige vorm van eenheid. Je kunt dus bijvoorbeeld ook industriële lampen toevoegen. Kenmerkend voor de industriële stijl is de robuuste, stoere en verweerde look. Logisch, want de ladekasten moeten eruit zien alsof ze een leven achter de rug hebben in een fabriek, werkplaats of ander bedrijfspand.

Veel opbergruimte met een ladekast

Verschillende factoren bepalen welke ladekast je uitkiest. Natuurlijk speelt de stijl een belangrijke rol. Maar ook de beschikbare ruimte is natuurlijk van groot belang. Daarnaast hangt je keuze af van de hoeveelheid opbergruimte die je nodig hebt.

Gezinnen met kinderen hebben bijvoorbeeld veel speelgoed om op te ruimen, waardoor een grotere gast met veel lades erg handig is. Advies nodig? Bel of mail ons, wij denken graag mee bij het selecteren van de juiste ladekast.

Eenvoudig online een ladekast kopen

Onze ruime collectie van ladekasten met industrieel ontwerp zorgt ervoor dat je veel keuze hebt. Enerzijds is dat een voordeel, anderzijds maakt dat kiezen soms lastig. Is er op dit moment geen geschikte ladekast voor jou? Wij vernieuwen ons assortiment doorlopend, dus keer hier regelmatig terug.

Als je vragen hebt, kun je vanzelfsprekend contact opnemen. Bel tijdens openingstijden naar 0595-445448 of mail naar info@idwonen.nl. We helpen je graag met deskundig advies. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel te Winsum (Groningen). Geen vragen? Koop dan direct je ladekast online!