I.v.m de nieuwe coronamaatregelen kan je vanaf 3 maart op afspraak bij ons terecht. Bezorgingen: de geplande bezorgingen gaan gewoon door.

Je kunt online bij ons bestellen en afhalen op afspraak is ook mogelijk!

Kaptafel Mill met 2 lades acaciahout & zwart metalen frame 110 cm breed

€ 249,00

Deze kaptafel komt uit de Mill serie en is vervaardigd uit acaciahout. De kap tafel is ingelegd met allemaal stroken acaciahout. Hierdoor ontstaat een speels en natuurlijk effect. De kaptafel heeft twee greeploze lades, erg handig om spullen in op te bergen. Het acaciahout word gecombineerd met een stoer zwart metalen frame voor een stoere twist.

✔ Kaptafel van ingelegd, gezandstraalt acaciahout 110 cm breed

✔ Niet alleen geschikt als kaptafel maar kan ook zeer goed als sidetable of haltafel gebruikt worden

✔ Deze kaptafel met twee greeploze opberglades & en een stoer zwart metalen frame

✔ Een speelse naturel-look door het ingelegde hout met vele kleurnuances

Levertijd 3-5 werkdagen

Overzicht

Deze kaptafel komt uit de Mill serie en is gemaakt van acaciahout. Deze kaptafel kun je ook gerust als sidetable of haltafel gebruiken. De Mill kaptafel heeft twee greep loze opberglades. De maten van deze sidetable zijn 110 cm breed 35 cm diep en 76 cm hoog. Het acaciahout van de kast is behandeld met een lak. Hierdoor kunt u het afnemen met een licht vochtige doek. De Mill serie bestaat naast deze sidetables uit twee nachtkastjes, een dressoir, twee tv meubels. Uiteraard sluiten deze items perfect op elkaar aan. Deze serie staat bekend om de prachtige kleurnuances van het hout. Deze serie word gekenmerkt door de verschillende strookjes gezandstraald acaciahout en het zwart metalen frame. Doordat het hout in stroken is gelegd krijgen de meubelen een stoere uitstraling.

Meer informatie

Meer informatie
Levertijd Levertijd 3-5 werkdagen