Interieuradvies Groningen

Interieuradvies in Groningen nodig? Wij helpen jou. Ideaal als je er zelf niet uitkomt of het inrichten liever laat doen door een professional. Een nieuw interieur vraagt nou eenmaal om een investering. Inderdaad, je wil het geld dan wel goed besteden! Onze interieuradviseurs zorgen ervoor dat je inrichting een mooi geheel wordt. We kijken bijvoorbeeld naar het afstemmen van bepaalde kleuren en structuren. Als je meubelen bestelt bij I.d. Wonen is interieuradvies in de showroom of op locatie in de regio Groningen gewoon gratis.

  • Interieuradvies in de winkel of indien nodig aan huis
  • Gratis bij aankoop van meubelen bij I.d. Wonen
  • Ook projectinrichting voor kantoren en bedrijfspanden

Advies aanvragen? Kom langs in de winkel, mail naar info@idwonen.nl of bel: 0595 - 445448

 

Gratis interieuradvies in Groningen door I.d. Wonen

Als je bij ons in de winkel te Winsum (Groningen) komt shoppen geven we je natuurlijk gratis interieuradvies. In onze adviezen zijn we altijd eerlijk: we adviseren op basis van jouw wensen en wat het best bij jouw woning, interieur en leefsituatie past. Het is handig als wij beeldmateriaal en maten hebben van de ruimtes waarin te kopen meubelen geplaatst moeten worden. We kunnen je dan het best adviseren.

Interieuradvies Groningen

Advies van een interieurstylist aan huis

Twijfel je erg over de kleur of maat van de meubelen die je wilt aanschaffen? Onze interieuradviseurs komen graag bij je thuis langs om te laten zien wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes. Wij zullen je ook adviseren over wat je beter wél en niet kan kiezen op basis van de vaste elementen van je interieur. Uiteraard is en blijft dit een advies en ligt de keuze uiteindelijk bij jou. We zijn beschikbaar voor interieuradvies in Groningen (provincie) en omliggende gebieden. Als je liever belt voor advies is dat uiteraard ook een optie!

Hoe werkt het en wat kost het?

Vaak vind interieuradvies in Groningen op locatie plaats naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel. Je zoekt tijdens je bezoek aan onze winkel naar meubelen die je aanspreken zodat wij een richtlijn hebben waarmee we rekening moeten houden als we bij jou thuis langs komen. Tijdens je bezoek aan onze winkel kun je aangeven dat je graag advies op locatie wilt. We maken hiervoor dan een afspraak. Je kunt ook bellen (0595 - 445448) of mailen naar info@idwonen.nl.

Als de meubelen bij onze winkel worden aangeschaft is dit korte advies op locatie gratis, zo niet dan vragen wij een kleine onkostenvergoeding die uiteraard vooraf wordt besproken.

Gratis interieuradvies in Groningen Winsum

Projectinrichting in Groningen voor bedrijfsruimtes

Naast interieuradvies in Groningen verzorgen we ook projectinrichting in de regio. We geven dan advies voor het inrichten van bedrijfsruimtes. Tegenwoordig hoeft een bedrijfsruimte niet alleen maar functioneel te zijn maar wordt er ook veel waarde gehecht aan een verzorgde en sfeervolle uitstraling. Dit is niet alleen prettig voor jouw klanten maar komt ook de werksfeer ten goede.

Wij kijken graag samen met jou naar wat het juiste past bij: het type bedrijf, welke identiteit je bedrijf uit moet stralen, wat de behoeftes zijn van het personeel en van jouw klanten of cliënten, welke praktische aspecten er meegenomen moeten worden en welke sfeer het beste zal passen. Om dit zo goed mogelijk te doen komen we graag langs om de in te richten ruimte te bekijken.

Moodboard en indelingsschets

Je kunt zelf ideeën aandragen maar wij kunnen ook het het een en ander voor je uitwerken. Dit gebeurt in de vorm van een 3D moodboard, schets en opmaak van een offerte. Je krijgt hierdoor een duidelijk beeld van de sfeer, kleuren die toepegast worden, de indeling van de ruimte en de kosten van het geheel. Ook dit is kosteloos als de meubelen bij onze winkel worden aangeschaft, zo niet dan vragen wij een kleine onkostenvergoeding die voorafgaand wordt besproken.

Direct interieuradvies aanvragen?

 

Grootschalig en uitgebreid interieuradvies in Groningen

Wil je graag een uitgebreider advies dan is het verstandig om een interieurstylist in te schakelen. Zij bieden verschillende soorten adviezen aan, van enkel een kleuradvies tot een complete verbouwing die door hun gecoördineerd kan worden. Wij werken samen met twee fantastische stylistes. Allemaal andere mensen met andere ideeën en verschillende werkwijzen. Kijk wie bij jou past, pak de telefoon en regel een intake gesprek, de eerste stap naar een prachtig interieur. Wij stellen ze hieronder graag aan je voor!

Interieuradvies Rianne Timmer VosRianne Timmer-Vos van Puur Styling

"Een interieur waarbij warmte, rust en ruimte centraal staan. Wij zijn zo veel in huis, maar komen niet tot rust in ons interieur. Er is geen balans en eenheid. Terwijl dat nu juist zo belangrijk is. Daarom ontwerpen wij persoonlijke interieurs op maat. Naar uw wens en smaak, met oog voor detail en in een sfeervolle stijl!"

Meer weten? Bekijk het portfolio van Puur Styling: https://puurstyling.com/

Petra Hoorn interieuradviesPetra Hoorn van Mooi-inzicht

"Mijn inzicht is duidelijk: mooi wonen en werken in een omgeving die bij jou past. Daarbij maakt het niet uit of je voor klassiek, landelijk of modern kiest. Van kleuradvies tot complete (her)inrichting. Ik help je graag met het realiseren van een mooi interieur."

Meer weten? Bekijk het portfolio van Mooi-inzicht: https://mooi-inzicht.nl

Heb je nog vragen over alle mogelijkheden over interieuradvies in Groningen door I.d. Wonen? Neem dan nu contact op!